Devr Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Zdravím, mám takovou otázečku, chtěl bych si koupit filtr oleje sám a netuším jaký má motor otevírací tlak obtokového ventilu, u jednoho filtru MANN se udává 1,5 bar a u druhého 0,8 bar. Který tedy? Citovat
Devr Odesláno 4. květen 2015 Autor Odesláno 4. květen 2015 No to jsem koukal podle VIN do srvisboxu a nic tam nenašel co by mi napovědělo. Chci to objednat na webu a tam podle VIN nic nezjistím. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 podle VIN si zjistis OEM kod a ten si vyhledas na aftermarketech Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Máš stejný motor jako já. OEM: 1109 T0. V autokelly vyhází ten 1,5bar (tady). Citovat
Devr Odesláno 4. květen 2015 Autor Odesláno 4. květen 2015 Díky za info, jen pro mé upřesnění, jak a kde zjistím podle VIN OEM kod a kde najdu vyhledání aftermarketech? Citovat
Dave_k Odesláno 5. květen 2015 Odesláno 5. květen 2015 Když otevřeš stránky autokelly, tak vlevo nahoře klikneš na "rozšířené vyhledávání" a hned do první kolonky zadáš ten OEM kód. OEM kód dohledáš v serviceboxu, nebo Ti jej zde někdo zjistí. Třebas mi napiš SZ. Můžu Ti případně něco dovézt do Brna od Badisaka (mám to k němu co by kamenem dohodil), pokud mi to časově vyjde se pro to stavit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.