Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servismanův konec?

Recommended Posts

Odesláno

Taktéž souhlas s Medvědem

excesů bylo mnoho

uraženeckých odchodů ještě více, taktéž lezení sem pod jinými nicky, vydávání se za svou dceru.... nemluvím o mazání příspěvků z vláken (ano, hlavně kvůli němu máme defacto plošný zákaz na mazání příspěvků)

Nevím proč ho pořád omlouvat a dávat mu do nekonečna šanci

Odesláno

ja bych ho sem mozna i pustil, a pokud bude delat bordel, tak pojede. Jinak staci ignorovat......

Odesláno

Vy jste fakt nepoučitelní! Jirko, co bude další level? Durko, Pastor....

Co jsem chtěl říci jsem řekl, snad jen dodám toto... Nepřipadá vám milé vedení, že si slušné řádné členy někdy berete trochu jako rukojmí? Proč se mám pořád obávat a být na pozoru před člověkem, kterého napadne někde něco smazat (to už nemůže, ale i když tu není, možná by se nám to mohlo povolit v rozumné míře, třeba 2 příspěvky denně, každej se někdy splete, že?), někde prudit a podobně.... Klasika stát hajzlík je vždy napřed před slušným občanem a jeho soudy, které trestají spíše ty slušný.

Zkrátka doprkýnka himmel laudon krucinál element, stůjte si alespoň v těchto věcech jednou za sebou a rozhodnutí neměňte! Nikdo se nikdy nikde nenapravil. On je toho zářný příklad.

Odesláno

Nechci se do tohoto tématu pouštět, ale Servisman má Ban a tak to i zůstane. Vždyť je i v seznamu potrestaných uživatelů.

To, co napsal Scratch je jen jeho osobní názor a s vedením nemá co dělat. Chyběl po tu dobu, co tu nebyl, snad někomu? Myslím, že těch lidí je menšina a prohřešky se musí trestat a nést za ně odpovědnost. Žádné opětovné pouštění výše jmenovaných určitě nebude.

Odesláno

Ja napsal mozna :), kdyz by k tomu byla diskuze ve stabaku tak bych nad tim zacal uvazovat. Ale nevadi mi i kdyz tu nebude :D skod napachal dost. Ac tak nevypadam... tak ja umim odpoustet. Me ho je v podstate trochu lito :)

Odesláno (upraveno)

Jedno vlákno o servismanovi máme v moderátorské sekci, tam jsme jeho znovuzrození řešili včetně aktuálního vedení, tam si Jirko mohl napsat svůj názor.  ;)

Upraveno uživatelem Béďa
Odesláno

No, myslim že mame jasno takže to tu mužu zamknout.

Jinak pro Punkače, muže mazat i dnes, take to tak dělal, prostě vymaže obsah a necha přispěvek prazdný nebo jen se smajlikem či tečkou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...