Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den jsem tu nový, stal jsem se majitelem peoegota 206 rv.1999 ob mot1.6i,potřeboval bych budíky-komplet.Mám tam otáčkoměr,rychloměr, teplotu vody+oleje,a palivoměr, je to starý typ na dva štekry.Obvolal jsem všechny možné vrak.ale nikde není.Vím že se nechá opravit ale já mám urvaný pásek od displeje a displej nejde ani po přitisknutí.Tak kdyby měkdo věděl kde sehnat nebo ho měl doma kmání byl bych vděčný

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ked nezozenies, tak tu na SK je jeden dost velky dovoca FR aut, a predava ND ak budes mat zaujem,poslem Ti tel. cislo. Urcite posle aj postou,ale postovne si musis ratat ku tomu (bohuzial).

Odesláno

Omluvám se že se ozívám až ted ale byl jsem pracovně mimo, budíky ještě pořád mám jsou namontované. Prosím o jaký koliv kontakt na vrakoviště i Sk diky moc

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Omluvám se že se ozívám až ted ale byl jsem pracovně mimo, budíky ještě pořád mám jsou namontované. Prosím o jaký koliv kontakt na vrakoviště i Sk diky moc

tu sme sa bavili o vrakovisku http://www.peugeot-club.com/topic/98698-peugeot-vrakovisko/

tu je kontakt na vrakac : http://www.renault-peugeot.sk/index.php/kontakt

Upraveno uživatelem marecikRC
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. 

Dal som v servise vymenit komplet spojku a odvtedy mi tachometer ukazuje o 10km/h menej.  Aj ked auto stoji tak rucicka je nizsie ako byvala.  Stalo sa mi to odkedy mi vymenili spojku aj lanko a tycky radenia.  Moze to byt snimac?  Alebo skorej budik, kedze je rucicka mimo aj pri vypnutom motore?

Diky.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ukazuje my spatne rucicka na budiku na naftu kontrolka na rezervu funguje co stim dekuji jeste se my seka tachometr jednou de pak zas ne

Upraveno uživatelem Andrea666
Odesláno

Čaute. Já se taky připojím s dotazem ohledně přesnosti mereni rychlosti. Ted jsem jel do Chorvatska trasa 1035 km, na počítadle jen 980. Porovnání s ukazatelem rychlosti na navigaci o cca 5 km/h kolem padesatky a cca o 10 km/h méně kolem stovky. Co s tim?

Odesláno (upraveno)

Já myslím, že rozměr pneu má Andrea666 v pořádku, mám to stejně i zapsaný ofiko v techničáku a problémy s přeměřováním rychlosti teda nemám :papa

Spíš jde o to, že každý auto a budíky ukazujou o pár km jinak ohledně navigace, vždycky to 2-3km udělá, právě proto nemá smysl jezdit na 50 přesně 50, když klidně můžu mít na budíkách 55 a vím, že víc jak 52km/h nejedu. Pak mě se..  ti důchodci, co jezdí tachometrovejch ani ne 50 a ve skutečnosti teda jedou sotva 40km/h.

Upraveno uživatelem Aluška
  • O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...