marecikRC Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Ahojte, vie mi niekto poradit kde na uzemi SR je dobre vrakovisko co sa tyka 206-tiek aby bolo z coho vyberat. Za odpovede dakujem Quote
jogi24 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Vrakac asi nie, ale hladaj firmu Novotny Topolcany. Ma hadam vsetko na peugeoty,predava veci z jazdenych aut. Quote
marecikRC Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 postacil by mi ozaj velky vyber, z rozobratych, ale aj z kompletnych aut ... Quote
jogi24 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ak chces cislo, poskytnem cez ss. Staci zavolat, vediet presne co chces. Bud Ti to posle,alebo mozes osobne. V pripade nepasujuceho dielu mozes vratit,vrati peniaze. Quote
marecikRC Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 dakujem, uz som pozeral na ich stranke,pojdem tam kuk osobne Quote
jogi24 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) OK. JA tam chodim,naposledy hadica okolo motora a trubka mazania turba, dal 3dni na vyskusanie. Prestrekne to nejakym farebnym sprejom,aby so ho neoje..al a klasika zaplatis,pokial nepasuje do 3 dni mozes vratit. Pokial si osobne aj s pezotkom,snazia sa poradit,pripadne nieco co potrebujes pripasuju. Daj vediet, Tvoje skusenosti do buducnosti aj pre ostatnych. Edited January 17, 2015 by jogi24 Quote
marecikRC Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 jasnacka, no problemo, preto zom zalozil aj tuto temu, lebo som nic podobne nenasiel a urcite aj inych by zaujmalo kde je dake dobre vrakovisko, popripade dobre diely za babku Quote
Recommended Posts