Schreek Odesláno 28. duben 2015 Odesláno 28. duben 2015 Vážení členové, dovolte mi, abych Vám představil naší společnost Automotive Service Parts s.r.o. (ASP), která se zabývá distribucí náhradních dílů a autopříslušenstvím. Působíme po celé České republice. Spolupracujeme výhradně s ověřenými zahraničními a domácími dodavateli, kteří splňují určité standardy. Náš sortiment zahrnuje světové značky například. ATE, Brembo, Contitech, Bosch, Dayco, FEBI, INA, Record France, LUK, Sachs, Valeo, TRW, Textar, Meyle, Teknorot, Champion, VISKOL, Castrol a mnoho dalších. Naší největší předností je maximálně individuální přístup, spolehlivost a profesionální péče o každého zákazníka. Pro členy Vašeho clubu jsem vytvořil přístup do našeho e-shopu http://online.asparts.eu/login Přihlašovací údaje naleznete ZDE Nastavil jsem Vám slevu, která se zobrazuje jako Vaše „nákupní“ cena. Sleva se nevztahuje na zboží ve výprodeji a zboží v akci. Informace k objednávkám: Pro případné objednávky použijte nákupní košík. Každý člen napíše do kolonky „poznámka“ své jméno, adresu, telefon a email. Zboží lze osobně vyzvednout na pobočkách v Čestlicích a Prostějově. Zboží lze také objednat na dobírku. Cena dopravy je nastavena dle rozměrů a váhy od 160 do 350 Kč bez DPH. Při nákupu nad 3 000 Kč bez DPH je doprava zdarma. Nenaleznete-li požadovaný díl v katalogu, kontaktujte naše erudované operátory call centra, kteří Vám rádi pomohou. Jsme schopni zabezpečit i díly, které nejsou uvedeny přímo na našem e-shopu. Kontakty na call-centrum jsou uvedené na webové stránce www.asparts.cz. Neváhejte kontaktovat mne nebo vedoucího call centra Miroslava Kováře 776 855 355 v případě Vašich dalších dotazů. S pozdravem Ladislav Kopecký Automotive Service Parts s.r.o. Sedmidomky 459/8 101 00, Praha 10 Provozovna: Obchodní 126 251 01 Čestlice E-mail: ladislav.kopecky@asparts.eu www.asparts.eu Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Zda se to jen me nebo je ta stranka jak pres kopirak toto http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ ?? Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Takze to neni nejaky dalsi Badisakuv eshop co Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Nene to jsou jini a vcelku mily. Skoda ze je nikdo zatim moc nezkusil. Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 Já už od nich nakoupil, ceny super, přístup též. Vyzvedával jsem zboží osobně v Čestlicích. Mohu doporučit Citovat
Schreek Odesláno 27. listopad 2015 Autor Odesláno 27. listopad 2015 Nevíte co koupit pod stromeček? My pro Vás máme skvělý tip na originální dárek, za fantastickou cenu!No-H2O vašemu miláčkovi poskytne dokonalou péči a lesk, chytře a čistě.Dárkové balení No-H2O naleznete na našich webových stránkách:http://online.asparts.eu/newsdetail/150 Citovat
Schreek Odesláno 5. prosinec 2015 Autor Odesláno 5. prosinec 2015 Rád bych tímto poděkoval společnosti Automotive Service Parts s.r.o. za poskytnutí dárkového balíčku na klubový Vánoční sraz, který použijeme do cen na bowlingovém turnaji Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. listopad 2016 Odesláno 23. listopad 2016 (upraveno) Ahoj nedaří se mi přihlásit se a zdejší proklik na login údaje nefunguje. Pomůže někdo ? EDIT : už jsem si na login a heslo vzpomněl, nicméně ten proklik zde (třeba pro nové členy) by někdo mohl prosím vyřešit Upraveno 23. listopad 2016 uživatelem StibTo Citovat
Schreek Odesláno 25. listopad 2016 Autor Odesláno 25. listopad 2016 Proklik funguje, ale samozřejmě jen pro členy klubu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 přihlásím se a koukám,že někdo má v košíku kotouče jak to funguje,je to jenom na to abych se podíval na cenu? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 Né, můžeš je StibTovi koupit k vánocům Citovat
Milan+ Odesláno 25. listopad 2016 Odesláno 25. listopad 2016 A to má uživatel i placený člen stejnou cenu? Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. listopad 2016 Odesláno 26. listopad 2016 před 13 hodinami, Schreek napsal: Proklik funguje, ale samozřejmě jen pro členy klubu Nefunguje, přihlášen jsem, člen klubu snad taky a stejně vidím "Nemáte oprávnění zobrazit tento obsah" .. Jiná bych to sem asi nepsal. Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. listopad 2016 Odesláno 26. listopad 2016 před 11 hodinami, Milan+ napsal: A to má uživatel i placený člen stejnou cenu? Bez přihlášení ani nevidíš eshop (katalog). Nakupuju tam vcelku pravidelně, sortiment velký, ceny příznivé. Jen ted mě vyšplouch prohlížeč že mi nepredvyplnil login a heslo. Citovat
Schreek Odesláno 26. listopad 2016 Autor Odesláno 26. listopad 2016 před 2 hodinami, StibTo napsal: Nefunguje, přihlášen jsem, člen klubu snad taky a stejně vidím "Nemáte oprávnění zobrazit tento obsah" .. Jiná bych to sem asi nepsal. No ale já Tě jako člena klubu právě nevidím... Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. listopad 2016 Odesláno 27. listopad 2016 WTF ? Asi bych měl napsat MJ, na kartičce mám že do února 2017 .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.