Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pred 3 dny jsem natankovala plnou nadrz a od te doby po nastartovani auto pipa a palubka doslova hlasi : " Palivova nadrz uzamcena"  a take sviti oranzovy vystrazny trojuhelnik na palubce. Nadrz jsem nekolikrat otevrela a znovu zavrela, ale nepomohlo to. Magnet ve vicku nechybi. Dojela jsem tedy do servisu Peugeot, kde napojili auto na pocitac, ale neukazalo to zadnou zavadu. Auto pipa stale. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Je to Peugeot 807. Dekuji

Upraveno uživatelem pedebo
Odesláno

Radu určite dostaneš,ale musíš aj ty prispieť informáciou o akom aute sa chceš baviť.... :myslim

Odesláno (upraveno)

Odpojit - zapojit baterku.

Diag samozrejme chybu nehlasi protoze toto neni chyba kterou on povazuje za zapis do pameti.

POkud odpojeni nepomuze tak zmerit primo odpor na spinaci pro nadrz.

Ale u 807 to odchazi docela casto.

EDIT: Nejak divne prelozena cestina v RT3 (pokud ji mas) a nebo ti tam nekdo smazal sluvko "not" :D

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

No ale ted mne napada.

807 ma prece jeste jeden spinac pro otevreni nadrze kvuli elektrickym posuvnym dverim.

Ja mam za to jestli neni v haji spis ten :myslim  :myslim  :myslim

Odesláno (upraveno)

Ja teda zatim dalsi spinac kvuli otevreni zadnich dveri nenasel.. Ja tam mam mechanickou zavoru ovladanou lankem.

Upraveno uživatelem Doctor Who
Odesláno (upraveno)

...šikovnejší kutil ti vymení jazýčkové relé (tak sa to volá) za náhradu za pár centov.Ak je vadné!Treba demontovať z hrdla nádrže a premerať ho,prípadne len dať do skratu,či hláška zmizne.A je možné,že je len prerušená kabeláž pod blatníkom.

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Ďalší poznatok - pred chvíľou som naštartoval C8 s otvorenou nádržou a žiadna hláška na palubáku!!!

Nebude to náhodou hláška,že je nádrž preplnená??? :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...