Přejít na obsah

weetek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli weetek

  • Datum narození 11. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

weetek's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

3

Popularita

  1. 308SW vyroba 2020 1.2PureTech najeto 60tis km. Motor zadny problem, svolavacka na vymenu remenu. Dlouhodoba spotreba 5,7l. Akorat motor malo topi.
  2. Nevíte prosím jak vyměnit stěrku zadního stěrače tak, aby se nemuselo celé rameno odšroubovat? Rameno zadního stěrače lze vyklopit pouze do omezené polohy, ve která ještě není možno vyměnit samotnou stěrku (část s gumou). Děkuji za radu.
  3. weetek

    308 II 1,2 81kW stav hladiny oleje

    Tak remen je Ok Toto je stav remenu po 20tis km kdyz byl jiz menen v ramci svolavaci akce.
  4. weetek

    308 II 1,2 81kW stav hladiny oleje

    Jsem objednan do autorizovaneho servisu kde toto necham zkontrolovat. Pak napisu jak jsem dopadl.
  5. weetek

    308 II 1,2 81kW stav hladiny oleje

    Auto nemam od novoty, merka je origo. Po vymene oleje v servisu pred mesicem prave porad nameruji olej nad horni mez. Remen zatim puvodni najeto 50tis Km; vyroba 4/2020.
  6. Zdravim pri mereni hladiny oleje merka porad ukazuje stav hodne nad horni mez. I po odsati 1/2L porad stav nad horni mez, ale to uz motor ma klepavy zvuk. Po doliti zpet 1/4L zvuk v normalu. Hladina ale stale nad horni mez. Prijde mi ze merka je naprd. Mereno vzdy po cca 1 hodine pauzy.
  7. weetek

    Motor 1,2 - rozvodový řemen

    Nevite zdali remeny v aute vyroby 4/2020 maji take problemy? Aktualni stav po 50tis km bych rekl ok, ale misty uz taky praskliny. Tak remen je Ok Toto je stav remenu po 20tis km kdyz byl jiz menen v ramci svolavaci akce.
  8. Zdravím, nevěděli byste jakým způsobem lze v interiéru Peugeot 308 SW T9 zavazadlového prostoru provést demontáž jeho obložení. Děkuji
  9. Nevite prosim, kam v kufru 308 SW T9 zapojit neoriginalni parkovaci senzory? Presne na jaky kabel (kde je k nemu pristup), protoze svetla zpátecky jsou ve vyklopnych 5. dverich. V bocnich kapsach jsou pouze kabely k zadnim svetlu kde ale nejsou couvaci zarovky.
×
×
  • Vytvořit...