Přejít na obsah

Bruttus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

O uživateli Bruttus

  • Datum narození 26. listopad

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Osek
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

841 zobrazení profilu

Bruttus's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Bruttus

    Dorobenie senzorov

    Ahoj všichni.Chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost kudy táhnout dráty od předních parkovacích senzorů dozadu u P207. Zadní senzory jsem už domontoval a přední nárazník nechci vrtat dokud nemám jistotu kudy táhnout kabeláž do kufru.
  2. Bruttus

    Dodělání tempomatu

    Dá se nastavit počáteční omezení rychlosti u limiteru na jinou rychlost pomocí Diagboxu ? Po zprovoznění tempomatu a limiteru u P207 tam mám nastavenou rychlost 30 km/h a pro projíždění např.obce to musím vždycky přenastavit.
  3. Bruttus

    Dodělání tempomatu

    Tak se mi konečně podařilo tempomat i limiter zprovoznit v DiagBoxu. Zajímavé bylo že když jsem chtěl povolit jen tempomat, tak to nešlo.Pak jsem zkoušel povolit i limiter, protože mám páčku s obojím, tak jsem povolil obě funkce a limiter fungoval bez tempomatu, vyzkoušeno na silnici. Po delší jízdě a zkoušení se najednou tempomat chytil a funguje to obojí. Díky všem za rady které vedly ke zdárnému zprovozněn í.
  4. Bruttus

    Dodělání tempomatu

    Mám P207 r.v. 2007. Dělá se to přímo přes diagbox nebo přes PP2000 která je součástí DiagBoxu ? Mám nainstalovanou verzi V7.57 Není někde odkaz na postup v DiagBoxu?
  5. Bruttus

    Diagnostika lexia

    Závada komunikace s VCI nebo spojení s vozidlem?
  6. Bruttus

    Dodělání tempomatu

    Tak jsem si osahal diagnostiku od čínanů a chci si povolit tempomat.Páčku mám zabudovanou,od Honzy informaci že dle VINu by to mohlo jít,drátování na pedálu spojky a brzdě v pořádku.Protože mám zatím instalovanej jen DiagBox, tak jsem to zkoušel přes něj a nic.Diagbox hlásí že tempomat nejde instalovat. Nebo se musí povolovat přes PP2000 ?
  7. Bruttus

    Diagnostika lexia

    65 dolarů na Aliexpressu ze skladu v Evropě.Inspiroval jsem se příspěvkem MJ Sytice. Za tři dny byla doma
  8. Bruttus

    Diagnostika lexia

    Tak mi v pondělí také přišla Diagnostika Lexia a včera jsem celý den strávil jejím zprovozněním. v 30 pinovém kulatém konektoru byl u jednoho pinu špatný kontakt. Vzpomněl jsem si na Honzu a jeho příspěvek a opravil. Zdá se mi že polovinu pinů podobným způsobem opravovali už čínani. Plast okolo některých pinů je celej ožvejkanej.Teď diagnostika šlape jak má.
  9. Bruttus

    Diagnostika lexia

    To nevím,když jsem ho neviděl.
  10. Bruttus

    Diagnostika lexia

    Právě že cena byla 60 USD a nebyl jsem vyzván k proclení jako u české pošty a došlo to až na depo PPL kde se to ztratilo.
  11. Bruttus

    Diagnostika lexia

    Jestli to byla diagnostika, můžeš mi dát kontakt?
  12. Bruttus

    Diagnostika lexia

    Není problem, je to jenom informace jak funguje PPLka a že ne všechny zásilky jdou přes českou celnici.
  13. Bruttus

    Diagnostika lexia

    Zdravím, tak jsem po dlouhém uvažování objednal na aliexpressu diagnostiku.Čínani to posílali přes DetschePost,pak DHL a poslední článek byl PPL.Bohužel u PPL se zásilky ztratila a nemám nic. S PPLkou jsem chtěl zahájit reklamační řízení ale peníze by prý vraceli odesílateli, což nevím jak by udělali. Tak jsem na aliexpressu otevřel spor. Zajímavé na tom je že zásilka za 60 dolarů nešla vůbec přes českou celnici.Na teplickém depu jsme byli tři kterým se u nich ztratila zásilka.Tak pozor na ně.
  14. Takže by to mělo jít ? Má někdo zkušenost ?
  15. Díky za tip.Píšou že nejde nainstalovat na vozidla s bimetalovým přerušovačem.Jaký přerušovač směrových světel má P207 1.4HDI ?
×
×
  • Vytvořit...