Přejít na obsah

Lukapol

Nováček
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Lukapol

  • Datum narození 28.11.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 208

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    58
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lukapol's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. ZzipCZ ďakujem naozaj veľmi pekne, všetko už funguje tak ako má. Ešte raz veľká vďaka.
  2. Dobrý deň potreboval by som poradiť. Dnes neviem čo sa stalo ale ráno som bezproblémov naštartoval. Došiel do práce (12km) vypol som motor ale potom som ešte potreboval preparkovať ale auto už ani necuklo. Skúšal som odpojiť baterku viackrát (mal som otvorené okno a nezamknuté auto, a snažil som sa ho nejak zavrieť) tak ledva ledva som zamkol auto a okno zavrel len tak tak. Nakoniec som auto nejako dostal k životu cez štartovacie káble (na originál batérii svietila kontrolka na zeleno) ale nikomu by som neprial tú jazdu - svietilo ABS, ESP, STOP a do toho ešte zvuková signalizácia a každých cca 30 sekúnd mi komplet vyplo elektriku vrátane budíkov... nemal som inú možnosť ako sa dostať domov... Doma som vymenil baterku síce slabšiu 55Ah ale auto už ide normálne až na to že vodičove okno či už cez prvú alebo druhú polohu tlačidla sa pohne tak 2 centimetre a zastaví sa. Dá sa zavrieť tak na opakované stláčanie tlačidla. Dole ide okno úplne normálne. Neviete čo to môže byť?
  3. Lukapol

    Jaký olej do P208

    Ozzy56 už to vyzerá že máš pravdu. V každom prípade vďaka všetkým za rady.
  4. Lukapol

    Jaký olej do P208

    Hej hej 208ička, len som bol prekvapený, že namiesto kontrolky oleja sa zobrazila porucha motora (predtým sa totiž tiež zobrazovala a 2x bolo menené turbo a snímač tlaku turba v rámci záruky)
  5. Lukapol

    Jaký olej do P208

    Sa mi zdá moc, skôr ma ale prekvapilo oznámenie nízkej hladiny oleja formou kontrolky poruchy motora a zvukového signálu a pričom ani diagnostika nezistila, že je nedostatok oleja.
  6. Lukapol

    Jaký olej do P208

    Chcel by som sa spýtať, mám 1.4 hdi 50 kw a dávam Total Ineo Ecs 5w 30 a medzi výmenou cca 10 - 13 000 km nabehaných za rok (mesto a občas dialnica) mi zmizne pomaly viac ako trištvrte litra oleja. Momentálne nabehaných 70 000. Stretli ste sa už s takou spotrebou alebo mal by som to začať riešiť?
  7. Lukapol

    Špatné kotouče

    Pripojím sa rovnako k téme. Keď som mal do cca 30 000 km nabehaných na 1.4 hdi mimo autorizovaného servisu (Bosch a ešte k tomu aj kamarát majiteľ) mi zistil, že predné kotúče boli už pod minimálnou hranicou prípustnosti (platničky boli ešte v pohode). Tak som to skúsil reklamovať u autorizovaného servisu s tým, že oni tvrdili, že je to ešte v norme (až pokiaľ som nepriniesol majiteľa Bosch servisu, ktorý premeral brzdy pred ich očami). Aj napriek tomu to neuznali a len tak mimo reči mi povedal pán od výhradného importéra že garancia na predné kotúče je do 20 000 km. Takže asi tak. Inak zadné brzdy mám bubny ale pískajú pri slabšom brzdení ako vlak.
×
×
  • Vytvořit...