Přejít na obsah

1kw

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

O uživateli 1kw

  • Datum narození 7.7.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Blovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

1kw's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

4

Popularita

  1. 1kw

    Nejde otevřít kufr

    Tak problém nalezen a opraven. Byl preruseny kablik v prahu vedle řidiče. Někdo přede mnou montoval do auta neorigo dálku a zkoušečkou napíchal celý svazek, 1 z nich to nevydržel. Po sletovani vše začalo fungovat. Kdyby náhodou někdo řešil něco podobného tak ze spínače kufru vedou do bsi 3 kabliky. Šedý je spínání motorku, fialový - po odemceni auta pustí bsi napětí do spínače a červený pravděpodobně kontrolní pro signalizaci otevření kufru. Já měl preruseny fialový. V bsi je to bílý 40pin konektor vpředu vlevo. P607Olda přesně takovými jehlami byl propichany celý svazek.
  2. 1kw

    Nejde otevřít kufr

    Tak proměřeno. Všechny 3 kabely jsou průchozí, i kostra. Zkusím je ještě promerit až k bsi.
  3. 1kw

    Nejde otevřít kufr

    Zítra promerim a dám vědět. Je pravda že ty kabely jsou dost slabé.
  4. 1kw

    Nejde otevřít kufr

    To jsem kontroloval. Alespoň pohledove. V kufru je vše v pořádku, kabeláž až do konektoru u zadního světla také. Pokud by byl kontrolní kabel do bsi přerušen tak by bsi nevěděla že je kufr otevřen nebo?
  5. 1kw

    Nejde otevřít kufr

    Zdravím, trochu oživit téma. Mam stejný problém. Spínač v pořádku, kabely taky. Našel jsem v bsi kabel, který vede k motorku kufru - po připojení + motorek reaguje. Po otevření kufru bsi ví že je kufr otevřen - rozsvítí se světlo, na pc se objeví otevřený kufr. Přes diagbox jde kufr otevřít. Zámky dveří jakžtakž fungují, nehlásí chyby. Neresil někdo? Nemůže být problém v zámku dveří? Už jsem bezradny. Zítra se chystám připojit kufr na tlacitko. 307 2002 3DV Díky za každou radu
  6. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    Tak vyřešeno. Pan sehnal naprosto stejnou jednotku, nahrál virgin a vše šlape na první pokus.
  7. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    Nikdo neřešil podobný problém?
  8. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    Virgin tam asi nějaký je. původní vin jsem neviděl. Km sedí ale teď si nejsem jistý jestli jsem někde ve výpisu bsi neviděl i jiné km. Jinak kromě spárování je vše funkční, vše jde nastavit podle výbavy.
  9. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    No když jsem vin zadaval při připojování diag a inicializaci bsi tak tam byly takové divné znaky, jakoby qqqqqq.... . Jinak ve výpisu stavu bsi otazníky viz foto
  10. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    Vin bylo prázdné. Zadaval jsem ho.
  11. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    S novou BSI je u jednotky motoru vypsáno toto
  12. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    Stará jednotka vykazovala tyto chyby: Absence komunikace s počítačem airbagu Komunikace s počítačem modulu přepínačů pod volantem Komunikace s rozhodnou skříňkou motoru (údaj o napětí 255v) + nešel venkovní teploměr atd Nová jednotka je naprosto bez chyb. Vše funkční
  13. 1kw

    307 BSI Virgin - nejde spárovat

    Díky za odpověď. Taky to vidím na špatný virgin. A to mi ho pán dělal už podruhé. Není někdo na Plzeňsku kdo by to udělal na 100%?
  14. Ahoj, zdravím všchny majitele francouzkých strojů. Mám problém se spárováním jednotky BSI po výměně za jinou - na té byl udělán virgin. Stará jednotka dost blbla. Každou chvíli bylo třeba spárovat klíče, pak auto nastartovalo, vše se zdá ok. Chcípnu motor, vyndám klíč - Rozsvítí se potkávací světla, rozjedou stěrače, vázla komunikace s páčkami ... Takže jsem sehnal jinou BSI, borec mi udělal i virgin. Jednotka ma odlišný Soft a varintu ale prý by to mělo jít. Problém je, že jednotka nejde spárovat. Zadání VIN proběhne v pořádku ale PIN nevezme (PIN nespárvný). Pin mám správně, stará jednotka mi ho vždy vzala bez problémů. Nenapadá někoho v čem by mohl být problém ? Že by nekompatibilita jednotek ? Špatně udělán virgin? Stará jednotka: Plan 9636760580 F Piece 9644098180 Variante C Nová má stejný HW ale soft je 9644098380 a Varaintu E VIN VF33ARHYB82115143 PIN C2MX Díky za každou radu :-)
×
×
  • Vytvořit...