Přejít na obsah

EnzoS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

O uživateli EnzoS

  • Datum narození 3. prosinec

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Město
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 288 zobrazení profilu

EnzoS's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. EnzoS

    Plastové kryty podvozku

    Zdravíčko, nemáte náhodou někdo k prodeji právě tyto kryty 7013LL a 7013LN? Jel sem v břečce a pod autem sem vezl ledovec, který mi urval a poničil ty plasty, ted mám všude led pod autem. Dotaz: Myslíte, že můžu jezdit s poničenýma krytama v tom sněhu nebo radši ne? Děkuji za pomoc
  2. EnzoS

    Diagnostika lexia

    scary01 dávám, jasně. No já už to přeinstaloval taky párkrát, ted jsem do jednoho ntb napral všechny upgrade a furt nic, skončim na heslu. To je pakárna.
  3. EnzoS

    Diagnostika lexia

    Někdo ochotný z okolí Jižních Čech na pomoc s instalací lexia, diagbox? Klidně za úplatu z mé strany! Já to po 2 měsících nemohu stále rozchodit, už to zkouším na 3 ntb s W10 a vždy to krachne na tom, že mi to nevezme heslo: scar01, vypíše chybu (0), všelijaké rady jsem zkoušel a furt nic.
  4. EnzoS

    Hučí new pneu po geometrii

    Jj roztacel, jak píšeš a na 4rku to skubalo. V patek sem nechal auto v neznackovem servise a celý víkend na to myslím, co s tim provedou bez origo diagnostiky. Asi si to auto stahnu zpátky a počkám na autorizák.
  5. EnzoS

    Hučí new pneu po geometrii

    No nic, dneska sem to mel opet zvedli u baraku a jak to stalo u stěny bylo lepe slyšet. Paradoxně je teď slyšet druhe ložisko, ale ještě k tomu mi vyskocila chyba abs, stabilizace, sporadicky posilovač nefunkční, nouzový režim-motor do dílny. Zkoušel jsem diag PSACOM a nic moc (mám i full činu, ale ta mi nechce vzít aktivační klic scary01 nebo tak), posilovač chybu smaže, ale chyby, jako nouze a asistenti přetrvávají. No a autorizák ma čas až 9.9. prekérie
  6. EnzoS

    Hučí new pneu po geometrii

    No tak sem to ložisko vyměnil a zvuk to vydává furt ten samej. Tak mám podezření na homo kloub nebo poloosu. Par dní před geometrií a výměnou pneu jsem taky prelitl hrbol na našich krásných silnicích, bylo cítit doraz az auto zapraskalo, jako starej favorit, ale do geometrie žádný hluk ani problém. Asi to spustila právě ona.
  7. EnzoS

    Hučí new pneu po geometrii

    Tak jsem zvedl auto, roztáčel kola a poslouchal, zadek ok, předek těžko identifikovat P nebo L strana, hučí tam samo o sobě poloosy ad.. Nakonec se to jen po pár desítkách km zhoršilo natolik, že jsem mohl přesně určit s jistotou stranu. Zítra mi přijde SKF ložisko, tak to tam šoupnu. Zmátlo mě, že to začalo hned od výměny pneu a geometrie, díky za vaše rady a zkušenosti.
  8. EnzoS

    Hučí new pneu po geometrii

    HonzaZ a když to bude dělat furt nebo přestane, tak to bude co? GEO? zidane256 a taky to začalo hnedka s výměnou pneu a geo? Jestli to bude ložisko, tak to se zase pomeju než mě autorizák vezme na servis
  9. Ahoj, mam auto po výměně pneu (ta samá značka) a geometrii. Pneu hučí při jízdě rovně a ještě více při jízdě na jednu stranu a na druhou je ticho. Do výměny pneu žádný hluk. Myslíte, že je to špatně udělenou geometrií nebo zničehonic ložisko? Z logiky věci to vidím na špatnou geometrii, ale jistý si nejsem. To mi ještě servis odřel hranu lakovaneho alu kola, nedivím se už ničemu. Díky, když se podělíte o rady a nápady.
  10. EnzoS

    EGR ventil

    1933.39 mám já, sry..nevim co mam za motor. Hlavně, že je problém vyřešen tedy.
  11. EnzoS

    EGR ventil

    Regulator tlaku 1933.45 a i kdyby k tomu tesneni bylo, nedokážu si predstavit jak to davam po slepu dohromady. Pošli mi oem cislo těsnění, ja dnes jedu do pezota a dam jim čočku za jejich znalosti a ochotu. Když sem to telefonicky ověřoval, hledal to podle 8 poslednich cisel VIN.
  12. EnzoS

    EGR ventil

    Multiplex406 mam 2.0 Hdi 103kw, tesneni sem nikde nenasel, podle me to uz mel nekdo v parade, ja to auto mam 3-4 roky nebo spíš manželka. Každopádně sem to vyřešil nepatrnou vrstvou silikonoveho utesnovace ke vnejsi ploše regulatoru, tak aby to neslo dovnitř. Auto šlape jako hodinky, nikde zadna netesnost. Regulátor zvlášť je, ale asi ne pro autorizak s nima je to těžký.
  13. EnzoS

    EGR ventil

    Mam ted rozdelany auto, vyndal sem tegulator bez tesneni, ale je tam videt jeho obrys. Ma tam byt, ztratil sem ho? Kde sezenu nové? "V pezotu ho zvlášť nemaj, pry je regulator soucasti cerpadli"
  14. EnzoS

    Regenerace a kouř z výfuku

    No jo, ale kouřit by to snad nemělo, za tři roky co to auto máme si nikdo ničeho nevšiml. V pořádku to podle mě nebude.
  15. Tak mám další defekt s vozidlem,auto už má nalítáno přes 160 tisíc. Včera, když jsem jel v koloně rychlostí 50 km, začala regenerace při které začalo auto z výfuku kouřit po dobu 2-5 minut, vážně trapas, kdy mě museli kvůli tomu předjíždět dva motorkáři, takhle ty chudáky vyudit. Jezdíme spíše krátké trasy 8, 25, 32 km a 1-2x do měsíce dálnice 85 km, dovolená 1000 km+ zpáteční cesty Objednal sem auto opět do autorizáku, tak uvidíme, hodím sem pak info Měl jste někdo podobný problém? Nebo budu první ?
×
×
  • Vytvořit...