Přejít na obsah

Mirmar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

O uživateli Mirmar

  • Datum narození 12.12.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Most
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mirmar's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Ahoj. Tak opraveno. Byl vadný ten předřadný odpor. Byl přepálený drátek od toho odporu. A krásně jsem se dostal na větrák po demontáži masky chladiče. Takže se nemusí sundávat celý nárazník. Mějte se.
  2. Jak jsem psal, teplota mi stoupá stejně jako na videu pokud stojím větší chvilku v koloně nebo někde čekám na někoho se zapnutým motorem. Ručička jde na 100 a víc. Proto myslím že mi nefunguje ta první rychlost. Jak jsem tak sledoval to video a něco víc pročítal tady na netu tak větrák by měl spouštět někde už při 88-89 stupních. Klimu mám asi fakt prázdnou protože když jí zapnu tak necítím vůbec žádný chlad. Mám jí manuální a pouštím jí spínačem jako topení.Ten předřadný odpor to je celé to těleso i s tou spirálkou? Snažím se to hledat na internetu ale našel jsem pouze použité a stojí kolem 600kč. Nemáš náhodou nějaký odkaz na ty nový odpory že bych se podíval?
  3. Tak samozřejmě bych to tam takhle neodštíp a nezamotal jo . sehnal bych jinou třeba z vrakáče. Jo prosimtě teď nějak nestíhám tak na ten odpor mrknu o víkendu a dám vědět jo.
  4. https://youtu.be/eIUdDrexSPU. Tak doufám že video půjde pustit a přesně tento problém mám.
  5. Jo ještě se chci zeptat kdy to mám měřit když je motor tedy zahřátý?
  6. Zítra proměřím a zase napíšu.
  7. A prosímtě mohl bys mi poradit jak to děláš přes ten vin vozidla že dokážeš lidem poradit co a jak mají v daném autě ? Klidně mi to můžeš poslat soukromě na email. Pošlu ti ho. Rád bych to také využíval samozřejmně pro svou potřebu . Abych nemusel pořád někde na internetu něco hledat .
  8. Dobře zkus to udělat jak říkáš. Ale potom mi napiš postup jak si to dělal abych to udělal stejně a správně. Nikdy jsem nic podobnýho takhle neproměřoval.
  9. Hlavní problém je ten že když s autem jedu tak je všechno v pořádku, budík teplom. ukazuje 90 stupňů možná lehce před, což asi je správná provozní teplota u těchto aut. Ale když stojím v koloně nebo na kolejích nebo popojíždím ručička teploměru začne stoupat ke 100° a více a ne a ne klesnout tím že by se roztočil větrák. Někdy raději i vypnu při delším stání motor . Mám obavy aby mi něco neprasklo. Teplota se srovná na 90°až když se opět rozjedu a stále jedu. Jak se říká chladím vzduchem.
  10. Tak jsem to právě odzkoušel a musím říct že jsem se opravdu mýlil s těma relátkama. Odpojil jsem zelený čidlo na termostatu, nastartoval , budík vylítl na maximum , rozsvítila se kontrolka STOP ale větrák jel jak o závod. Takže budu muset vyměnit zelené čidlo . Ale nechápu to čidlo jsem minulý rok dával nové a jak to počítám tak mi odešlo během půl roku? Divné. Asi nějaký aušus. Každopádně děkuju za rady, celou dobu jsem měl zafixováno že modrý čidlo dává signál na sepnutí ventilátoru. Kluci díky.
  11. Dobře, zítra vyzkouším a dám vědět.
  12. Aha. Já myslel že je to ten druhý ten modrý. Protože ten zelený jsem měnil loni , špatně mi ukazoval teploměr. A přeci jedno to čidlo je na teploměr a to druhý dává signál na sepnutí toho větráku .
  13. To s tím čidlem jsem už dělal právě. Odpojil jsem ho, je to takovej modrej konektor s jedním drátem ne, a větrák nereagoval vůbec. Proto jdu po relátkách.
×
×
  • Vytvořit...