Přejít na obsah

Zarek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

O uživateli Zarek

  • Datum narození 12.11.1971

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Horná Súča
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

1 313 zobrazení profilu

Zarek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Zarek

    Nejde zamknout auto

    Asi mikrospínač v zámku dverí. Skús zamknúť tlačítkom v aute.
  2. Zarek

    Navigace do 3008 -2018

    Mne sa dá aj Sygic cez kabel z iPhonu ale treba zapnuť aplikaciu Siri.
  3. Zarek

    Nejde dotyková obrazovka

    Vypnúť motor zamknúť auto počkať 1 minútu odomknúť naštartovať a funguje. Mne to robilo vymenili takzvané rádio ale občas sa to objaví. To je u auta za vyše 20 000 Eur normálne. Podla niekoho.
  4. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    Poprosím o návod ako nainštalujem staršiu verziu do iPhone6?
  5. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    Aktualizácia dotykového displeja sa nedá urobiť píše že nie je kompatibilná z mojím vozidlom. Tak nevie asi to nepôjde.
  6. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    No je to tam napísané - Služby dotykovej obrazovky a aktualizácie Aktualizácia obrazovky Verzia 1_075_ Tak si myslím že je to nová verzia softu do dotykoveho displeja do 3008.
  7. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    Som sa stratil a čoho aktualizáciu ponúka?
  8. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    Na aktualizaciu stačí 16 GB alebo si mal 32 GB USB?
  9. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    Aj ja mam Aktive zaklad. Ale ty tam na obrazku mas verze 75c VERZE: 48C Mne ju tam dohrávali v servise lebo po kúpe vozidla sa displej zasekával a nedalo sa ovládať niektoré funkcie (pridať a ubrať hlasitosť, vypnuť start/stop atď.) a vtedy rozhasili aj tú kameru a museli ju znova kalibrovať to mi povedali.
  10. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    VERZE: 48C Mne ju tam dohrávali v servise lebo po kúpe vozidla sa displej zasekával a nedalo sa ovládať niektoré funkcie (pridať a ubrať hlasitosť, vypnuť start/stop atď.) a vtedy rozhasili aj tú kameru a museli ju znova kalibrovať to mi povedali.
  11. Zarek

    MY PEUGEOT APP

    Mne v servise peugeot inštalovali novy soft na displej a rozladili cúvaciu kameru. Stano 36 môžeš pozrieť či ti kamera funguje ako má po tej aktualizácii čo si robil doma?
  12. Zarek

    Nový Peugeot 3008

    Mám dotaz na majiteľov New 3008 10/2016 na spodku auta kadiaľ vedu hadičky od nádrže a brzdové hadičky mi chýba taký úzky 15x40 cm plastový kryt ktorý zakrýva spomínané hadičky. Neviem či tam bol alebo nebol. Mohol by sa niekto pozrieť či ho tam má. Ďakujem za odpoveď.
  13. Kedysi dávno škoda 120 pri výmene oleja sme s kamarátom vypustili olej naliali sme naspäť 3 litre technického benzínu a liter oleja po naštartovaní motor chvíľu bežal potom rana utrhlo olejovú vaňu a auto začalo horieť či sa vznietilo až keď odletela vaňa neviem ale horelo. Teraz sa na tom smejem aj ja. Toľko moja skúsenosť.
  14. Podla mňa blbosť, pretože ak budeš jazdiť rok tak budeš mať plný motor (priestor pod piestami) oleja s benzínom a auto vybuchne. Nehovoriac o tom že ten motor sa nebude točiť. Už nemám také auto ale mal som ho 10 mesiacov a nič také sa nedialo a jazdil som 16 km ráno do práce a poobede 16 km z práce čo sú podla mňa krátke trasy. Najazdil som 11 000 km a olej bol stále rovnako.
  15. Teraz jazdím cez 4 obce kde sa robí kanalizácia a keď zrovna neprší tak je tu veľmi veľa prachu tak som chcel nazreť aký je.
×
×
  • Vytvořit...