Přejít na obsah

Tyupi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Tyupi

  • Datum narození 5.8.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

810 zobrazení profilu

Tyupi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahojte, Mám problém s brzdovými svetlami. Dnes som si objednal spínač brzdových svetiel aj spínač tempomatu myslel som si ze bude problém v spínačoch, ale moje brzdové svetlá stále nesvietia. Poistky som vymenil všetky nepomohlo tak som chytil multimeter a premeral som či vobec ide 12v na konektor spínača(zapnuté zapalovanie na polohe č2) ale neide tam štava. Je niekde ešte relátko alebo niečo čo by som mal skontrolovať? Ďakujem
  2. Tyupi

    Peugeot 806 2.1TD

    Ano to by mi pomohlo diky
  3. Dobry vecer prajem. Vlastim lanciu zetu totozne s peugeot 806. V aute mam 2.1td s cerpadlom lucas epic. Problem je v tom ze diagbox sa nevie spojit s ecu. 2.problem je ze ked auto nastartujem tak hned otacky vybehnu a na otackomery spadne rucicka a zasvieti chyba motora ale otacky stale su vysoke a po par sekundach motor vypne... ma nepravidelny chod a podotykam cerpadlo som teraz menil za repasovane a chyba ostala stale rovnaka.. skusal som rj z peugota 406 auto naskocilo ale tak isto to robilo. Za odpovede dakuje.
  4. Tyupi

    central 306+dodelani DO

    Ale ja chcem vedet ze kde sa nachadza na origo
  5. Tyupi

    central 306+dodelani DO

    Majstri mne prestalo fungovat central ked som napojil DO chvilku fungovalo a potom nie a trz uz nrotvara ani kluc vsetky dvere je tam nejaka poistka alebo rele?
  6. Tyupi

    poistka od centralu

    Peugeot 306
  7. Zdravim! chcem sa spytat ze kde je poistka od centralu? chcel som zapojit DO na centralu a asi mi to vypalil poistku kedze nezatvara vsetky dvere uz a kufor ne´viem ani s klucom otvorit, dakujem
  8. Zdravim majstri.. Kupil som si dialkove ovladanie na peugeota 306 a nieviem to jak mam zapojit ktori drat dat na ktori.. na vodicovej strane neide centrala neuzamkyna vsetky dvere ale na druhej strane ked zamknem s klucom tak ano preto to chcem tam zapojit.. dakujem..
×
×
  • Vytvořit...