Přejít na obsah

Matuska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    427
  • Registrace

O uživateli Matuska

  • Datum narození 17.3.1951

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Matuska's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Bylo to opravdu napínavé, protože kontrolovali tlaky ve válcích a jeden byl na nule (nespálený benzín smyl olejový film a válec netěsnil. Pak kontrolovali rozvody, jestli nepřeskočil řemen (přitom ho loni dávali nový). Každý rok touto dobou jezdím do Chorvatska, ale letos mi to nevyšlo. TAKŽE JSEM MĚL KLIKU.
  2. Odpovím si sám, protože po dlouhém bádání (diagnostika NIC neukázala) na to u Pežoutů přišli. Závada byla v rampě zapalování.
  3. Ahoj. Na autě mi začala zlobit řídící jednotka. Začalo to tím, že motor nechtěl do otáček a kuckal. Pak se objevila hláška o nefungujícím ESP. Zastavil jsem, na chvilku jsem vypnul motor. Při rozjezdu se závada projevila zase, přibyla hláška "Porucha FAP" (přitom mám benzín). Motor šel hůř a hůř, až se rozsvítila kontrolka řídící jednotky.Zobrazila se mi i na displeji mezi budíky. Nemáte někdo tušení, co by to mohlo být?
  4. Matuska

    Brzdove kotuce-kvalita

    Ahoj. Kotouče TRW pro aftermarket se vyrábějí ve Frýdlantu. Vyrobeny jsou perfektně (házivost, drsnost povrchu ap.), materiál ale není shodný s kotouči do prvovýroby. Ale to asi platí všeobecně.
  5. Matuska

    Video z youtube o 407

    Aha, pán je svéták a slovenština je málo svétová!
  6. Matuska

    Snímače tlaku snímají....?

    Tak to jsem rád, že jsem ten sprej nepoužil. Díky za indo.
  7. Matuska

    Snímače tlaku snímají....?

    Pokud se tlak měří porovnáním deformace povrchu snímače, nemusí mít lepidlo až takový vliv. Protože neznám princip měření, ptám se na zkušenosti z praxe.
  8. Matuska

    Snímače tlaku snímají....?

    Ahoj. V posledním čísle Světa motorů jsem se dočetl o tom, že píchlé kolo se senzorem se nemá opravovat soupravou na opravy na autě (bombička se stlačeným vzduchem a lepidlem). Dojde prý k zalepení-zničení senzoru. Máte s tím nškdo nějakou zkušenost?
  9. To je služba operátora, aktivuje se SMSkou. Přesné znění SMS je na stránkách operátora.
  10. Já nemám klonovanou kartu, protože T-Mobile za ní chce platit měsíční paušál. V rádiu mám SIM kartu TWIST, kterou 1x ročně dobíjím (Kč 200,-). Když vypnu kapesní mobil, hovory se přesměrují do rádia. Za přesměrování se taky platí (alespoň u T-Mobile), ale protože mám zaměstnanecký tarif, který bych asi neprovolal, tak to mi to vadí jen jako operátorova sprosťárna. Na odchozí hovory zapínám kapesní mobil. Ještě by bylo možné propojit sluchátkový výstup z mobilu přes 3.5 Jack do rádia. Možná by zlobila zpětná vazba.
  11. Matuska

    Snímače tlaku snímají....?

    Věřím tom,u že to v servisu neodpojili pořádně. Ale s varovným pískáním a nápisem STOP se mi jezdit nechce, Mohl bych pak ignorovat jiné vážné a důrazné varování. Mě spíš zaráží, že to trvalo tak dlouho, než přišla hláška o chybějícím snímání tlaku a bylo tam PRESION OK. To ve mě budí dojem, že systém snímání tlaku nebyl v pořádku. Na jaře to budu muset otestovat.
  12. Ahoj. Při přezouvání na zimáky jsem sundal ráfky se snímači tlaku.Čekal jsem nějakou odezvu, ale na displeji byla hláška \"tlak Ok\". Najel jsem asi 60 km a autu to došlo: \"STOP, prázdná věechna kola!\" Za dalšívh cca 30 km si to můj Pežolet rozmyslel a oznámil mi, že nemá od snímačů žádné signály. Stejně při každém startu hlásí \"tlak OK\". Tak jsem zajel do servisu a nechal si snímače odhlásit. Když přivezli auto z dílny, něco si servismani šuškali. Pak mi sdělili, že ta hláška o tlaku OK tam je pořád. Mám ještě těm snímačům věřit?
  13. Matuska

    První vyjížďka s 407

    Ahoj, taky Tě vítám do klubu. ¨Je to tak asi u všech majitelů 407, že si auto oblíbí a jsou ochotni mu odpustit maličkosti, jako např. špatné parkování. Elegance je vždy něčím vykoupená (ženy to dobře znají).
  14. Matuska

    všetko RT4

    Já taky, ale ještě je možnost přepisu přes infra čidlo pod displayem. To by znamenalo že z telefonu nemusím SImku vyndávat a můžu doplnit seznam v RT4. Třeba z telefonu manželky (milenky).
  15. Matuska

    všetko RT4

    Díky za info. Chyba je asi v manuáu, kde se popisují všechny funkce, jako by byly standardní. Jenom co jsem si zablbnul se zrcátky při couvání - ne a ne se nasměrovat na obrubník! Taky mi chyběl návod,jak zamknout všechny dveře, když \"klekne\" baterka. V manuálech pro novější modely to je už lepší, ale jak zkopírovat adresář z mobilu do RT4 se neuvádí ani ve vrtuálním návodu, který jsem si stáhl.
×
×
  • Vytvořit...