Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj peugeotaci mam problem kdyz jsem nastartoval rano svou 405tou 1,9 diesel tak to delalo ramus jako kdybych mel v motoru kladiva najednou vyletěli otačky ozvala se rana a od ty doby auto jen toci ale nenaskočí tak jsem odpojil trubicky od střiků a zjistil jsem že mi jde nafta jen do toho střiku uplne na pravo u baterky mužetemi poradit jak nejlíp vyčistit čerpadlo diky :myslim:myslim:nevim

Odesláno
Původně zaslal: klaudi

tak viko ventilů jsem jeste nesundával protoze točí lehce a potichu.

Točí lehce? Tak to je asi vymalováno....

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

tak viko ventilů jsem jeste nesundával protoze točí lehce a potichu.

Točí lehce? Tak to je asi vymalováno....

Sundej to víko ventilů,ale nevypadá to dobře:(
Odesláno

jo tak ja na to zitra mrknu ale jeste mam otazku kdyz mam odpojeny trubicky od střiků a točím tak by z toho cerpadla mela tect stejně nafta ne?ale nejde mi do hlavy ze celou dobu to jede ok zaparkuju v práci pak prijdu a nejedu

Odesláno

no tak prave ze jsme tocily a nic ono kdyz to toci tak to nerachta a myslim si ze vačka bude v cajku protoze když držim brzdu tak ztvrdne a jak začnu točit tak měkne jo a jeste jsme zkouseli proměřit vstřikovací cívku a ta je good

Odesláno

Ověř to a ještě mě napadlo,že by se mohlo poškodit jen čerpadlo.U náklaďáků se to stávalo-motor se roztočil do vysokých otáček a zničil se nebo odešlo jen čerpadlo.Na vině bývaly odstředivé regulátory otáček.Trošku to připomíná tvůj problém

Odesláno

Tak jsem si to ještě jednou přečetl a zapátral v paměti. To čerpadlo by to mohlo být. Pokud je tedy všechno ostatní v pořádku. Jeden známý měl podobný problém. Příčina byla voda v palivu. Důsledek byl přirezlý regulátor a zadřený a následně přetržený pístek v rozdělovací hlavě. Ale když už bych se v tom vrtal, tak bych omrknul nastavení rozvodů. Tim nic nezkazíš a budeš vědět, že chyba je jinde.

Odesláno

tak borci mel jsem sundany vyko ventilů a vačka je good skusil jsem tocit a nema ani vuli mel jsem sundaný i ty mostíky co jsou pres vačku jestli v nich nejsou rejhy a jsou v pohode myslim ze to bude jen tím cerpadlem protože z toho neteče ani slza nafty ale je fakt že naftu jsem vyhodil z nádrže protože jsem z toho tahal takovy kusy bylo to jak hleny asi nejaký to zasr..ý bio

Odesláno

tak borci mel jsem sundany vyko ventilů a vačka je good skusil jsem tocit a nema ani vuli mel jsem sundaný i ty mostíky co jsou pres vačku jestli v nich nejsou rejhy a jsou v pohode myslim ze to bude jen tím cerpadlem protože z toho neteče ani slza nafty ale je fakt že naftu jsem vyhodil z nádrže protože jsem z toho tahal takovy kusy bylo to jak hleny asi nejaký to zasr..ý bio

Tak aspoň jedna dobrá zpráva

[upravil dne 31/12/07 subin]

[upravil dne 31/12/07 subin]

Odesláno

nevim jak zjistim to nastavení rozvodů ale když jsem točil ručně motorem přes kladku tak to dělalo divný zvuky občas to kleplo syčelo to a chrochtalo to asi jak tahalo olej a delal tlak ale když jsem točil normálně motorem přes startér tak to nedělalo rámus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...