Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

svíčky


petra255

Recommended Posts

já tam mám originál NGK V-20 BKR6EK ,ale ptala jsem se přímo v Peugeotu na platinky a může tam být přímo tenhle typ.odtrh může být 0,6 místo předepsaných 0,9mm.nelenila jsem a dokopala jsem přítele aby je tam namontoval.je v tom kupodivu dost znatelný rozdíl,jede jako čert :potlesk,mohu doporučit ale ta cena:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty původní NGK yly dost vypálené,vypadalo to že jezdily celých 1

No ty původní NGK co jsem vyhodila byly dost vypálené,vypadaly že měly najeto celých 100 000 co má auto tak jsem tam koupila asi na týden ty samé a bylo to určitě o něco lepší.Pak mi kamarád nabídl abych zkusila Bosch platinum FR5DP odtrh 0,6mm.Pro jistotu jsem se zeptala v servisu známého jestli je tam můžu dát.Doma jsme je namotovali a nestačili jsme se divit.Autíčko je mnohem živější nejen při rozjezdu ale i celkově jede líp.A líp startuje (ne že předtím by to bylo špatné, ale...) A co se týká ceny tak já je koupila s menší slevou za 290Kč za jednu svíčku ale běžně se cena pohybuje kolem 350 Kč/kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, ja som pri vymene pouzil ceske BRISK sviecky. Nezbadal som nijaky rozdiel vo vykone alebo v spotrebe ci niecom inom. Naco platit drahy peniaz za BOSCH, 50 % ceny platite aj tak len za znacku. Brisk ma pekne spravenu www stranku a da sa tam najst presne typ sviecky na konkretne auto, aj podla objemu a vykonu motora. Na Tvoj motor by to boli DR15YC, DR15TC, DR15YPP-1, DOR15LGS, DR15YS-9.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...

Zdravím pánové,

potřebuju poradit se značkami svíček. Budu teď měnit a nemůžu se rozhodnout. Docela mě zaujaly BERU a BRISK. Nemáte někdo zkušenosti hlavně se značkou BERU? Někde jsem se dočetl, že by to měla být původní origo francouzská firma EYQUEM dodávající dlouodobě pro peugeot, a odkoupená právě firmou BERU. Díky za rady.  :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bud tam nahod NGK,alebo ak si chces auto nechat dlhsie,hod tam Denso Iridium. Niesu az tak drahe  a mam ich vo vsetkyvch benzinakoch, a aj motorkach. V motorkach som ine typy menil 3xza sezonu,teraz pri denso iridium uz 6ty rok nic.

Aj matkin peugeot obcas na NGK sklobal,dal som Brisk,a to sa nedalo jazdit slo to ako na skackany benzin. Napchal som tam Denso iridium a uz cca 2 roky pokoj.

Inak pozor na odrtrh elektrod,mensi odtrh zvysuje emisie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...