Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

607 2,2 HDi turbo


ThomasP

Recommended Posts

Ahoj, mam nasledujici problem: prestalo jit palivove cerpadlov nadrzi. nejde na nej plusovy kontakt. po pripojeni cerpadla na kladny pol baterky auto jede. Dalsi zjisteni je, ze turbo netlaci tak, jak by melo. diagnostika pise chybu p0238- chyba cidla tlaku turbodmychadla A (zkrat do plusu), P0245 - chyba ventilu regulace tlaku turbodmychadla A (zkrat do minusu). auto je stale v nouzovem rezimu a absolutne nejde za plynem. Nevite nekdo, na co se zamerit a kde hledat chybu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vin je ok ale je to uz novsia 2.2 hdi tu uz ani nevidim rele cerpadla moc ti nepomozem je tu uz ina elektrika a schemu od toho nemam vseobecne musis vediet kde to rele sa nachadza co spina cerpadlo pravdepodobne v tomto novsom modeli je uz zabudovane v nejakej jednotke BSM alebo podobne lebo ho nikde nevidim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no moze to byt aj aj

moze chybat napajanie toho senzora tlaku vzduchu (tlaku turba) pomeral by som ci ide do neho napajanie napajanie mas znarornene na obrazku z lava do prava plus minus a signal ty len zmeraj plus minus ci je napajanie pri otocenom kluciku 

 

 

post-22924-0-70547400-1456679178_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cidlo jsem promeril a napeti na konektoru je 6V. podtlak na cidlu turba je slaby. kde najdu tu swirl klapku? jeste takovej poznatek. to prepakovani vedle sani ( pravdepodobne ovladajici tlak turba ) pri nastartovanem motoru a nasledne pohnuti tim prepakopvanim, neijak neovlivni chod motoru ( ocekaval bych, ze se napriklad zmeni otacky )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidičky tak pořád nemám vyřešeno nic ,do dratu na čerpadlo v nadrži nejde stale proud ,rele cerpadla moje auto nema asi je v te jednotce BSM do pojistky na cerpadlo nejde vubec zadna stava driv se auto dalo restartovat vypnutim motoru dnes se neda ani po vymazani chyb pres diag cerpadlo jede na stali proud pres kabel z baterie po vymazani chyb a znovu nastartovani skace auto behem nekolika vterin do nouzaku a vypisuje na dislay:(STOP Engine managment system faluty),( Depulation system faluty ) uz si nevim rady cely tyden v tom lezim a zadna zmena auto nejde na neutral pres 3500 a za jizdy pres 3000 ot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...