Přejít na obsah

rak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 3008
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Mikulov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. rak

    Proforova 3008 Allure

    Skoro terén : )
  2. rak

    Verduniakova 3008

    Aplikaci Androidauto staženou mám, ale jak je vidět na obrázku, tak je potřeba provést určité operace a v tom bude asi háček, protože nevím jaké
  3. rak

    Verduniakova 3008

    Mám prosbu. Na stará kolena jsem si pořídil chytrý mobil (redmi note 7) a snažím se zprovoznit aplikaci AndroidAuto kvůli navigaci, ale stále se mi to nedaří. Po připojení mobilu k autu kabelem se mi na obrazovce objevil nápis viz. příloha. Prosím o radu co s tím. Díky
  4. Jak je to se systémem Stop & Start ? Dá se vypnout (nejlépe nastálo) nebo se s tím "dá žít" a vůbec se o něm "neví" ?
  5. To by mě taky zajímalo. Ale doufám že tam moc velký rozdíl nebude ( to "doufám" píšu proto, kdyby to nevyšlo )
  6. 19.4. jsme objednávali novou 3008. Celkem mě to naštvalo, protože o pár dní později vyšel nový ceník s 8st. automatem a silnějším motorem 1,6 benzin. Včera jsem se byl zeptat, jak daleko je výroba a prodejce mě celkem potěšil, protože sice dodání bude později, ale možná už tam budou výše uvedené změny (zrušení původní objednávky a sepsání nové). Teď budu netrpělivě čekat na telefonát jak to dopadlo.
  7. rak

    Emotion Day(s) 2018 - Peugeot Roadshow

    Jelikož jsme minulý týden v Lednici objednali 3008 1,6 THP ,tak musím v Hodoníně poprvé zkusit, jak se vlastně s automatem jezdí. Snad něco za tu půlhodinu pochytím (taky už nejsem nejmladší). Jak jste ten přechod zvládli vy ?
  8. rak

    Nový Peugeot 3008

    Mám nezvyklý dotaz. Jak jsem už uvedl někde výše, tak s manželkou plánujeme časem koupit novou P3008. Dívali jsme se čím by jsme ji vylepšili a manželka trvá na tom, že ji chce v kůži.Já kůži odmítám. Máte nějaký pádný argument, kterým bych ji od toho odradil? Nebo když ji nepřesvědčím má kůže aspoň nějaké klady? Jaké máte s kůží zkušenosti?
  9. rak

    Nový Peugeot 3008

    svijam: uvažujeme o koupi nové 3008 ALLURE 1.6 THP automat někdy v dubnu 2018. Budu rád, pokud sem budeš psát co nejvíce informací. Seděl jsem v ní a je to fakt špica.
  10. rak

    Autonavigace

    Díky všem za odpovědi. Jak píše PACHO také ji chci využívat jen vyjímečně (dovolená Chorvatsko,Itálie), takže si některou varianru určitě vyberu.
  11. Máte někdo v 207 autonavigaci?. Poraďte, kam ji co nejvhodněji umístit
  12. Jelikož jezdím celkem málo a autí parkuji venku, tak jsem bohužel po delší době zjistil, že na levých zadních dveřích je ptačí ho.. (trus). Což o to ,ho..(trus) jsem smyl, ale zůstal po něm vyblelý flek:grr(naštěstí je vidět pouze na slunci z určitého úhlu). Byl jsem i v Peugeot servisu:mad:, kde mi ten flek \"zamázli\", ale po projetí myčkou je tam zas. Nevíte někdo co s tím ? Teď už vozím s sebou mokré ubrousky a ho..(trus) zavčasu utírám
×
×
  • Vytvořit...