Přejít na obsah

Raďous007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

O uživateli Raďous007

  • Datum narození 1.6.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2019

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Raďous
  • Město
    Chomutov
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    radomirsilha@seznam.cz
  • Facebook
    Radomír Šilha

Návštěvy profilu

1 857 zobrazení profilu

Raďous007's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

24

Popularita

  1. Raďous007

    Nezávislé topení

    Děkuji za reakce. (Vena) Ano Straky furt jede jen sem ho nechtěl zatěžovat .Brzy tam jedu na velký servis ale chtěl jsem topit no.(Vojta) Do auta asi uhodil nějak blesk vše udělala slabá baterie vše už jede jen to chce promáznou chybu na webastu protože auto se chova jako když vše jede. ale ani nenastartuje.
  2. Raďous007

    Nezávislé topení

    Ahoj tak nastal problém a jdu zkusit získat info. Moje přídavné topení (montáž od výroby ) přestalo fungovat . na dálku sice se rozbliká jako že se spustilo ale žádná reakce. když chci aktivovat přes auto tak nelze. jakoby bylo odpojené. nevíte jak udělat diagnostiku nebo kdo to děla.???
  3. ano auto víc než 700 mám WEBASTO a nechápu více věcí
  4. Tak tedy jsem se zase kousek posunul. Opěrka vyměněná ale musel jsem ještě jednou extra ohledně softu po svolávačce. (nelze vypnout Start stop a ukazatel brždění vs akcelerace stále zobrazoval brždění.) Výsledek je takoví že po cca 3 celodenní návštěvě servisu jsem dostal informaci že psa o závadě ví ale zatím je pouze aktualizace jen na funkčnost vypínání start stop . Tak tedy min. ještě jedna návštěva ohledně špatného zobrazovaní brždění.
  5. Tak jsem tedy volal poslal jsem foto a jelikož tam jedu ohledně opěrky tak zavolají hned jak přijde díl a bude se to řešit oři jednom. Uvidíme co se bude dít.
  6. Asi jsem to špatně popsal ale prostě autostart off šel vždy vypnout. Samozřejmě po nastartování a přes obrazovku. ještě takoví malí vypozorování že auto ukazuje neustále brždění. Budu zítra volat servis tak uvidíme.
  7. Před servisem jsem měl off a když jsem zkoušel zapnout tak psal eror. Za volantem na displeji napsal nevhodná teplota. Aktuálně je na hlavním panelu on a když chci vypnout tak hned přeskočí zpět na on ale přitom vůbec auto nechcípne. Tak možná to bude odměna že už je vyřazený
  8. Tak dnes jsem zajel na 2 letku . Dostal jsem informaci ohledně svolávačky . Ptám se proč jste nevolali že je potřeba něco dělat? Prý není potřeba auta se postupně opraví . Ok tedy co jste udělali ? Vyndali relé u Webasta propojili na pevno a přehráli soft. Ptám se proč když to vše konečně fungovalo ? Doufám že to bude ok. Prý ano vše bude ok. Hmm a kolik aut už jste takhle udělali ?? Nooo jste první. Jsem zvědav zatím tedy nejde vypnout start stop tak uvidíme.
  9. Vůbec nevím jak reklamovat asi jsem se nechal odbýt.
  10. Tak jsem tedy demontoval poškozenou opěrku. Neví někdo jak to vypadá v te sedačce ? co je potřeba vytáhnout abych mohl svařit to prasklé. Snad nebudu muset odstrojovat a demontovat celou sedačku .
  11. Ahoj ano jak píše zde musíš sám najít to správné místo. Je to jednoduché jen než najdeš ten grif bod kde jde pootočit a vyndat.
  12. Ahoj všem , Prosím o radu asi blbě hledám ale nemohu najít způsob jak vyměnit pojistku. Pod volantem je celá pojistkovka ale je za hromadou kabelu a plastoví rám. Předpokládám že asi nejspíš se to nějak musí vysunou směrem dolů. Nechci nic ulomit a proto se ptám. Má někdo zkušenost? Jde mi momentálně o pojistku zadní zásuvky. Schéma asi mám ale ten návod nic moc viz foto. Děkuji-.
  13. Tak se tedy musím podělit o novou informaci . Jak jsem psal že cca po 1 roce užívaní vozu se pokroutila palubovka (nejspíš asi ze slunce ) tak jsem byl v servise ohledně JINÉ ZÁVADY a hned jsem se optal proč nedali vědět co na to PSA. Informace kterou jsem dostal mě docela zaskočila. PSA o tom ví dělá se to u hodně vozu a je to už z výroby je to prý špatně vyrobené a nikdo to ale neřeší. Tak nevím co stým dál. Druhá věc která mě docela šokovala. JINÁ ZÁVADA 1. Při běžném používání mi prásklo něco v sedačce u loketní opěrky je jakoby zlomená. 2 začal celkem dost hlasitě hučet ostřikovač 5 dveří. Přijel jsem na servis že jdu v 11 m. na garančku a nastali tyto problémy tak jak to řešit. Problém 1 Ano mi o tom víme co tam prasklo (tak že asi nejsem jediný ) ale to není na záruku. Zjistím vám cenu dílu a zavolám . Problém 2 No asi je to hlučnější ale funguje stříká tak vlastně je vše ok. Tak že auto za tolik peněz abych už nemusel na pár let řešit nefunkční či poškozené součásti a měl na něj alespoň zákonnou záruku kterou lze uplatnit asi nemám. Nevím jak dál řešit situaci . Má vůbec smysl jezdit na garančky kde jsi za to berou nesmyslné peníze jen abych neporušil záruční podmínky a když chci uplatnit záruku tak vlastně to nelze ?? Má někdo takovou zkušenost případně radu jak mám nebo mohu dál pokračovat. ??? Nějak se nedokážu smířit stým že po všech těch komplikací a zádrhelu při objednávání nového auta za tolik peněz mi stejnak neslouží jak má.
  14. Tak já mám také dotaz . Nevím jestli je to úplně porucha ale už to mám víc jak půl roku a začal jsem to řešit. Zatím teda jsme ve fázi kdy se čeká na vyjádření od PSA. Má taky někdo tento problém s palubkou ?? Na foto to moc zle nevypadá ale v reálu je to hnus.
  15. Tak nevím co jse zas děje. Vše perfektně fungovalo. Dnes jsem vlezl do auta a aplikace zmizela z nabídky včetně originál aplikace od Peugeot. Neví někdo co dělat?
×
×
  • Vytvořit...