Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu. Přítelkyně si pořídila 206 1.4 benzín . Od začátku tam haprovaly budíky ale až teď už to přesáhlo mojí trpělivost :-D Funguje, rychlměr, palivoměr, a teplota oleje... co zlobí je otáčkoměr a teplota motoru... ručička na teplotě začíná vždy na 70 stupních, a otáčkoměr chodil do 3 tis a pak se sekal nebo zasekl a po pár hodinách zpět spadl na nulu, a nebo za jízdy otáčky byli níže, například ve 130km/h na dálnici byli otáčky na 1500... chcípnul jsem auto a zase dobrý.... ale teď z ničeho nic otáčkoměr začíná od 4 tis. a řádím v červeným...  a už je to takhle týden a pořád se to nedostalo pod 4 tis..... akorát nevím co s tím, jestli to jde nějak opravit nebo výměna? zase výměna nevím jaké tam všechny pasují, našel sem jedny na netu ale v autě máme černé a já našel  stříbrné... nějak si s tím nevím rady, tak o ně prosím Vás, předem děkuji :-)

Odesláno

Většinou zlobí v budíkách studený spoj. Takže rozdělat prohlídnout a případně přepájet. Řešilo se to tu hodně na 406.

U budíků je potřeba hlavně jakej máš rok výroby, podle konektorů kterejma jsou připojený a jestli to je benál nebo nafta.

P.S. Komárov okres Pardubice?

Odesláno

Komárov okres Beroun :-) no ja sem se snažil najít tady ve starších diskuzích nějaké info, ale asi sem špatně hledal... no já právě našel stejnej rok výroby, že je to na benzín jediný co nevim jsou ty konektory u toho inzerátu píše 1x bílý konekto a my máme v autě černé a tyhle jsou stříbrné... takže vyndat co jsou v autě a podle toho zkusit sehnat jiné.... jak to jde vyndat ? :-D

Odesláno

Na barvě budíků nezáleží. Jde hlavně o to připojení. S demontáží Ti bohužel neporadím. Ještě jsem je nemusel u 206 vyndavat. Zkus tu pohledat. Třeba to tady někdo popsal. Nebo snad poradí někdo to už dělal. ;)

Odesláno

Ok. tak díky aspoň za tyhle rady zkusím je vyndat abych zjistil jaký mají přípojení a pak uvidím jestli spíš než je rozebírat komplet neseženu jiné..  ale díky i tohle mi pomohlo :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...