marecikRC Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 (upraveno) Ahojte; Ma niekto skusenosti so znackou tohto vyrobcu nd? Idem vymienat prvky na naprave a riadenia a chcel by som si vypocut na Meyle nazory. Upraveno 12. duben 2015 uživatelem marecikRC Citovat
Raduna Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Ahoj, já jsem bral od Meyle věci na vw trasportera, servo pumpu a vodní pumpu,pak něco na feldu a s ničím jsem neměl problém zatim. Citovat
Guest servisman Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 Pokud vím tak tato značka patří mezi lepší kvalitu. Citovat
ChouLu Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 v HD mám ramena a plná spokojenost, klasický MEYLE mám tyčky stábilizátoru a po 20 tis jsou KO obě Citovat
marecikRC Odesláno 12. duben 2015 Autor Odesláno 12. duben 2015 Kolko mate priblizne uz najazdene kilometrov ? Pytam sa pretoze, som cital ze zivotnost Meyle HD productov by mala byt cca 100 tisic Km a niektory ludia sa stazovali ze ich zivotnost uz klesala po 50 tisicoch. Ale to bolo odovodnene tym, ze na trh prisiel daky " fejk " a ten robi zle meno org.vyrobcu MEYLE. Samozrejme boli aj ohlasi typu spokojnost, kvalita balenia, zivotnost sa ozaj pohybovala v malom rozmedzi 100 tisic Km , kvalita spracovania atd .... ChouLu - skus pouzit HD aj u tyciek stabilizatoru mozno budes prekvapeny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.