Balachar Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Ahoj Straki, ďakujem :-) Chodievaš ešte na SR? Obúvam si na leto 18" a možno, ak to bude vhodné, tak by som ešte pridal k tým tvojim koňom nejakú posilu :-) Pravidelne po každej výmene oleja čistím vstreky TECom 2000 dvoma plechovkami napojeným napriamo :-) Citovat
vladosr Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 ....uz nie...uz sme asi citali viaceri....ale, asi mala byt... Citovat
romcx75 Odesláno 9. duben 2015 Odesláno 9. duben 2015 Mě něco zastudena poklepává na straně spolujezdce, je možné že by se jednalo o něco podobného? Citovat
Tom29 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Ahoj mám stejný problém. Při studeném motoru klepání u čerpadla. Dnes jsem byl v peugeotu a tam mi říkali že nejde objednat tento mezikus samostatně, ale jen s čerpadlem. Neznáte náhodou někdo číslo náhradního dílu? Děkuji za odpovědi. Citovat
Balachar Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Tak uz mam to tesnenie aj ja :-) Pri vymene by sa to tesnenie nedalo nejako prichytit, povedzme kvapkou sekundoveho lepidla, aby to nespadlo do motora? Citovat
Balachar Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Tak uz mam to tesnenie aj ja :-) Pri vymene by sa to tesnenie nedalo nejako prichytit, povedzme kvapkou sekundoveho lepidla, aby to nespadlo do motora? Vie niekto poradiť, či by sa to mohlo takto? Ďakujem Citovat
ferinko2 Odesláno 14. květen 2015 Odesláno 14. květen 2015 Aké tesnenie?Keď už tak silikonom motorovým Citovat
Balachar Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 To, čo tu bolo vyššie spomínané k tomu vysokotlakovému čerpadlu. Neviem, či je OK, keď ho vôbec nejako zafixujem ... Citovat
ferinko2 Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 Vyššie sa spomínal medzikus,ktorý môže spadnúť do motora Ty máš RHR motor??????????Myslím že nie. Citovat
cimrosek Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 (upraveno) Neposlala by mi nebo nedala sem,nějaká dobrá duše ten jejich pracovní návod (servicebox?) s popisem pracovního postupu výměny toho dílu? Měnil jsi to už tady někdo z vás sám?Je to složitý?Dalo by se to říci takto? Udělám si místo kolem pro vytažení a poodpojuji vše co je potřeba,povolím přírubu,pak při vytahování a nandavání opatrně aby mezikus nespadl do motoru(RHR). řekli mi v pego že na to mají 2,5hod. Díky Upraveno 18. červen 2015 uživatelem cimrosek Citovat
straki007 Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Tohle neni v postupech. Trva to cca 20 min. Citovat
TheJaro Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Cena toho doelu víde na koľko peňazí? Citovat
cimrosek Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 plná cena bez slev 1388 včetně dph v pego a 1388 bez dph u citronu. Citovat
cimrosek Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 (upraveno) tak to mám hotové,opravdu věřím že pokud jste zruční a už jste to dělali tak to za 20 min. zvládnete,já si stím hrál dvě hodiny. jednoduchý popis co jsem postupně vyndaval a jestli jsem na něco zapoměl tak řešte na místě : Vyjmul jsem filtrbox s vypojenou váhou vzduchu a mezitrubku k filtrboxu,baterii, pak je za a pod filtrboxem pár el. kabelu na plechovým držáčku,ten jsem sundal a vycvakal z něj příchytky i s kabely, odpojil podtlakovou trubku na posilovači brzd a vytočil na protilehlé zásuvce nahoru, vypojil dvě el. zásuvky na rail čerpadle a udělal od kabelu kolem něj místo, pak odpojil přívod,výtlak a přepad nafty a nakonec tři šrouby čerpadla,lehce rozepřel šroubovákem pro uvolnění,a nakonec rovně v ose osazení vytáhl ven. Mezikus by vám do motoru spadnout neměl není tam místo,tedy já ho tam neměl (RHR,100kw,2005),při montáži jsem mezikus na ose čerpadla potřel bílouvazelínou aby tak dobře nesjížděl. Nicméně mám smíšené pocity že na výměnu je spíše osa čerpadla,je hrozně vymačkaná,nový mezikus nemá vybrání na vnitřních hranách (viz. foto asi puvodně pro snažší nasazení) tak se ted zvětšila styčná plocha a po jeho nasazení není taková vule jako puvodní nicméně to že je to bez vule je o tom že to drží jen na tom kousku chybějícího vybrání, Měřil jsem vnitřní rozměr díry mezikusu starého a nového a je skoro stejný tak ten moc vymačkaný není, tak vzniká otázka za jak dlouho se osa čerpadla na tom kousíčku vymačká znovu,podle nového mezikusu!!? Věřím že kdyby byl nový mezikuskus identický se starým tak je vule stejná a pochybuji o učelu výměny. Nějaké názory? Mám shánět čerpadlo v o něco lepším stavu,protože nové bude darda,nebo se na to vykašlat a nechat to takto být?Co ty na to straki? Upraveno 18. červen 2015 uživatelem cimrosek Citovat
straki007 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Presne tak. Uz je pozde. Mas na vymenu cele cerpadlo. Citovat
cimrosek Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Tak jsem sehnal celé jiné čerpadlo,má mít najeto udajně 50tis. a vubec není vytlačená osa tak snad má. Vypadá uplně stejně i zásuvky sedí,namontoval jsem ho,ale mám ted problém že auto nechce chytit,točím a nic,předtím jsem vyndal staré a dal zpět a chytlo hned,a ted nic.Namačkám, balonek je tvrdy a nechytne,jdu znovu namačkat, balonek je o něco měkčí. tak ted nevím jestli je uplně stejné,štítky jsou trošku odlišné ten siemens je puvodní(viz. foto) Ještě jsem si mačkáním balonku přes odpojený přivod nafty u čerpadla natočil do kelímku trošku nafty na naředění VIFu do nádrže jestli by to taky nebyl problém. Pomooooc! poradte potřebuju jezdit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.