peter.h22 Odesláno 29. březen 2015 Odesláno 29. březen 2015 Dobry deň prajem. Stratil som kľúče od auta. Aký je teraz postup ? Koľko to bude stáť ? Čo všetko treba urobiť ? ... vopred ďakujem. Citovat
Dano406 Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Zavolej do Peugeotu a oni ti podle VIN řeknou cenu a co vše budeš potřebovat. Citovat
slajfo Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Ak jeden kľúč máš, tak si to vieš spraviť aj mimo original servisu, u niekoho s diagnostikou. Budeš potrebovať nový kľúč (ešte nenakódovaný) a myslím že overovací kód na kartičke, ktorú by si k autu mal mať. Slúži ako overenie pri kódovaní kľúča (imobilizéra). Ak ju nemáš, tak si ju choď najprv vybaviť do original Peugeotu, tuším že za 20€ vystavia novú (treba ísť s autom, dokladmi, atď.) V diagnostike sa dá potom vymazať stratený kľúč a nakóduješ nový (resp. prekóduješ všetky ktoré máš nanovo). V original servise ti to spravia všetko vrátane nového kľúča, ale rátal by som tak 200€. Citovat
TheJaro Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 (upraveno) Mne sa toto stalo minulí rok,niečo podobné.Kódovaciu kartu nemám a mal som jeden kľúč ktorý mi ostal zamknutý v aute.Zavolal som do origo Peugeotu kde mi spravili podľa VIN nový kľúč aj vyfrézovali.Trvalo to sedem dní pretože len priamo vo Francúzku to robia vraj.Spravili mi obyčajný kľúč,nie vystrelovací a vyšlo to na cca 30 eur Snáď ti to pomôže Upraveno 30. březen 2015 uživatelem TheJaro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.