Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

jsem tu uz taky relativne hodne dlouho, na ID 8 rozhodne nemam, spousta mych prispevku je dzbytecnych, ale aspon na foru nejak ziju a komunikuju, psal jsem to vyse, lide byt maji cislo ID treba 3, a na forum nechodi, tak cim mu prospivaji? Foru prospiva to ze se tu lidi setkavaji, diskutuji a ne ze jsou nekde zalezly. Promin, tot muj nazor....

ja jsem ale hned deklaroval, ze jsem tady par let nebyl, nicim jsem po tu dobu logicky neprispival ani neprospival, navic naprosto souhlasim s tim co pise vyse ve svem prispevku č.105 "Stejsn" !!! (ktereho jsem si puvodne spletl s jeho statusem "kecka" :) ), tak nevim proč "promin" ? :)

Upraveno uživatelem bure_406
Odesláno (upraveno)

Vvitty: to mas sice pravdu, ze bych nemel mozna kam psat, ale kdyz aktivne jiz neprispivaj, a tech 400 prispevku za cca 10 let je opravdu malo, a po x letech se probudi a hned ze jim nekdo vzal jejich ID...... ID by vubec nemelo byt videt. Je to jen hloupost tohoto fora z minula... Dulezity je nick a ne nejaky automatem vygenerovany cislo. Asi jako kdyby Jean Valjean byl hrdej na cislo 24601 co mel na galejich...............nicmene chapu, ze pro nektere je cislo tak dulezite, ze i po delsi dobe necinnosti hned prispeji svym prispevkem do mlyna. Ale ze to nekdo byl donucen udelat proto, aby forum pozvedl na bezpecnostni a celkovou podobu rodku 201X, to uz videt neni. Malokdo si je dnes schopen udelat na autech takove upravy a opravy, jako tomu byvalo drive, a proto jsem i rad, ze se cele forum volne presunulo i k jinym nez motorovym aktivitam, byt pro tuto skupinu je stale velmi cennym zdrojem informaci :). A na zaver pouze podotknu, zkus se zamyslet, jak by vypadalo forum, kde by bylo treba 10 clenu, a kazdy by mel cca 400 prispevku za 10 let fungovani. To odpovida na 1 prispevek 1 cloveka 1x za 9 dni. Cili vlastne od vsech 1 prispevek na den...........Opravdu si myslis, ze by takove forum prezilo??? Ja ne......

a nevim proc to precislovani porad resite....... x krat bylo sdeleno, ze to bylo nevyhnutelne, ale porad se tady v tom musite babrat. A ono cim vic se s hovnem mazes, tim vic smrdi.....

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

ja jsem ale hned deklaroval, ze jsem tady par let nebyl, nicim jsem po tu dobu logicky neprispival ani neprospival, navic naprosto souhlasim s tim co pise vyse ve svem prispevku č.105 "Stejsn" !!! (ktereho jsem si puvodne spletl s jeho statusem "kecka" :) ), tak nevim proč "promin" ? :)

Promin melo vyznit tak, jakoby omluvne. Protoze jsem ti napsal, ze tim, ze jsi nebyl par let aktivni, tak jsi foru moc nepomohl. A rovnou jsem se ti za to omluvil, ze mam na to rozdilny nazor :D. Cas od casu se zde totiz vynori nejaky "dinosaur" jak je pojmenoval tusim Neon, a bohuzel vetsinou ten prispevek spis je negativni....... a me to mrzi.... ti lide byli treba u zrodu fora, pak to na nejaky cas opustili a pak se najednou vratili, koukaj na zmeny a pak neco napisou.... kdyby tady ale celou tu dobu byli, tak ty zmeny mohou i ovlivnit..... A protoze forum zije, lide prichazeji a odchazeji, tak se meni i struktura na foru a i toho fora.....

• O 1 rok později...
Odesláno

se asi zacnu dozadovat udeleni cestneho statusu "Dinosaur", protoze krome toho, ze jiz definitivne umim dokazat platnost meho ID 8, tak jsem navic vcera zjistil, ze se mi zde na foru 9 let nepoctaily prispevky :):):)

Odesláno

Netuším, kdy byl tento seznam vytvořen, přiznávám, a je možné že se pletu ;)

Proč ale máš u svého profilu datum registrace 14.února 2008 (potom ale není možné ID 8) ?

Odesláno

Já ho mám, a jsi tam skutečně uveden TY pod čislem 8

8    N    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx      0    xxxxxxx   xxxxxxx  bure_406  406 HDi    2001   Sony Xplod CDX 3300 + 200W roura v kufru :o)   Registrace bohužel není zaznamenána

Zakřižkoval jsem jsem co nemá být vidět

Hmm, tak ted koukám že maš novou registraci, a to je prušvih

Odesláno

Jasně protože má novou registraci, nebo druhou?

našel jsem toto: ID 10512 Peugeot 406;;;bure_406

Odesláno (upraveno)

me se jen poradilo vysvetlit to, co mi pred dvema lety nikdo neveril a tim to tady skoncilo :)

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
Odesláno

Asi by stačilo bývalo napsat, že jsi dřív měl jiný nick, který je už smazaný. Já se taky poprvý registroval v roce 2005, pak jsem Peugeota prodal a požádal o smazání registrace/profilu. A v roce 2008 jsem se tady registroval znova. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...