Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau lidi. Potřeboval bych poradit? V Pátek mi u mýho p309 začal z motoru vycházet divný zvuk. Bylo to, jako zadírajcí se elektromotor, nepravidelný, ale výrazný zvuk (občas to dělalo, občas ne, závislý na teplotě, otáčkách) podle sluchu vycházejcí z oblasti motoru, kde jsou rozvody. S kamarádem mechanikem jsme se shodli, že to bude špatná napínací kladka ozubenýho řemene. V Sobotu jsme vyměnili, jak řemen(DAYCO), tak kladku(SNR). Ten hrozý zvuk téměř zmizel, teď motor vydává pravidelný, na otáčkách závislý zvuk, jako kdyby tam byl elektromotor. Je to o hodně tíší a pravidelnější než před výměnou, ale je to tam stále. NEVÍTE NĚKDO, CO BY TO MOHLO BEJT. Kámoš po výměně řekl, že to u pár 309tek slyšel a že je to normální, ale mě to zaráží, protože to předtím nedělalo. Muže to být moc naplej ozubenej řemen? Originální, co tam byl byl dost volnej. Předem mockrát děkuji za jkoukoliv radu. Dakaros

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevím jak je to u 1,4ale já mám u 309d ještě vodící kladku:teda jestli se tak jmenuje: a to by mohla byt ona

Taky by tomohlo bejt od alternátoru

JO k tomu řemenu ten se prostě vytahá aspoň doufám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...