Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Issbia

můžu se jenom tak mimochodem zeptat, kde se na takový věci berou peníze?

To by me taky zajimalo jak na to obycejnej clovek vezme penize;)
Odesláno

můžu se jenom tak mimochodem zeptat, kde se na takový věci berou peníze?

Nechapem tuto otazku,mozes to blizsie specifikovat:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Leggatstreetcars

celou zavodni spicku vc. Tondy Charouze prej dela UR-Tuning a nejsou drahy... co to stoji u soudruhu?

Vysvetlis my pointu tejto otazky

Odesláno

já šetřím a mám furt hovno. a dlouho si taky prd koupím.začínáme stavět a chcem malou Hadru, takže peníze se do auta investujou pouze když je potřeba.Což je pořád.:D, ale nesmím si moc vyskakovat.

Odesláno

tak bližší specifikace mojí otázky zni:) kde na to bereš peníze, když si psal na kolik to auto vyjde....ja mam s těží na benzín, teda pravda, že chodim eště do školy, ale stejně:o:myslim

Odesláno

tak bližší specifikace mojí otázky zni:) kde na to bereš peníze, když si psal na kolik to auto vyjde....ja mam s těží na benzín, teda pravda, že chodim eště do školy, ale stejně:o:myslim

No v normalnych krajinach je nemyslitelne sa pytat,kto kolko zaraba,ale v nasich koncinach je uplne bezna zavist

PS Nekradnem,nie som vypalnik a ani mafian

Odesláno

sice je to :xvul

ale je třeba se na to podívat takto.

někdo půl výplaty prochlastá, někdo prožere, někdo prochodí do kina... a někdo to sype do auta.

a taky se na to dá podívat tak, že si někdo koupí novou fobii za 250 tis a někdo si koupí 205 gti za 50 tis a 200 tis nasype do úprav

to Issbia:

já jsem taky student a vedu si záznamy kolik jsem do auta dal peněz.

mám ho něco přes 3 roky a je v něm kolem 110 000 kč bez nákupu auta (dalších 50 tis).

dělá to nafta cca 50 tis, povinné + stk + dál známky přes 20 tis atd atd.

když se mě kámoš ptal kde na to beru, tak jsem mu řekl že to beru jako můj koníček a je to to samé jako když si on koupil fo?ák za 25 tis, k tomu pořád něco dokupuje a měsíčn dá litr za vyvolání fotek

jinak moc pěkná práce Dušane.

Na renocar se přijdu podívat, tak třeba pokecáme.

[upravil dne 9/1/06 zoby]

Odesláno
Původně zaslal: zoby

někdo půl výplaty prochlastá, někdo prožere, někdo prochodí do kina... a někdo to sype do auta.

a taky se na to dá podívat tak, že si někdo koupí novou fobii za 250 tis a někdo si koupí 205 gti za 50 tis a 200 tis nasype do úprav

to Issbia:

mám ho něco přes 3 roky a je v něm kolem 110 000 kč bez nákupu auta (dalších 50 tis).

když se mě kámoš ptal kde na to beru, tak jsem mu řekl že to beru jako můj koníček a je to to samé jako když si on koupil fo?ák za 25 tis, k tomu pořád něco dokupuje a měsíčn dá litr za vyvolání fotek

jo jo máš svatou pravdu:super sem na to stejně jako ty...nesmí se kouřit,chlastat a vůbec zbytečně utrácet a mít to jako koníček :)
Odesláno
Původně zaslal: zoby

to Issbia:

Přesně tak. Moje stará plechárna má bohužel hodnotu už něco kolem 200tis. ale Fabiu bych ani tak nechtěl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...