Marda106 Odesláno 4. leden 2006 Odesláno 4. leden 2006 Původně zaslal: Issbia můžu se jenom tak mimochodem zeptat, kde se na takový věci berou peníze? To by me taky zajimalo jak na to obycejnej clovek vezme penize;) Citovat
dusan Odesláno 5. leden 2006 Autor Odesláno 5. leden 2006 Původně zaslal: Issbia můžu se jenom tak mimochodem zeptat, kde se na takový věci berou peníze? Nechapem tuto otazku,mozes to blizsie specifikovat:myslim Citovat
dusan Odesláno 5. leden 2006 Autor Odesláno 5. leden 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars celou zavodni spicku vc. Tondy Charouze prej dela UR-Tuning a nejsou drahy... co to stoji u soudruhu? Vysvetlis my pointu tejto otazky Citovat
Marda106 Odesláno 5. leden 2006 Odesláno 5. leden 2006 Původně zaslal: JEHLIX ... kdo šetří má za tři A kdo krade tak ma jeste vic ze? Citovat
Hadra Odesláno 5. leden 2006 Odesláno 5. leden 2006 já šetřím a mám furt hovno. a dlouho si taky prd koupím.začínáme stavět a chcem malou Hadru, takže peníze se do auta investujou pouze když je potřeba.Což je pořád., ale nesmím si moc vyskakovat. Citovat
dusan Odesláno 5. leden 2006 Autor Odesláno 5. leden 2006 Dnes sme merali jedneho Peugeot 205 s motorom MI16 na brzde a namerali sme peknych 194PS:mrk Citovat
Marda106 Odesláno 5. leden 2006 Odesláno 5. leden 2006 Původně zaslal: dusan Dnes sme merali jedneho Peugeot 205 s motorom MI16 na brzde a namerali sme peknych 194PS:mrk Krasnej vysledek:super Citovat
dusan Odesláno 6. leden 2006 Autor Odesláno 6. leden 2006 No som zvedavy :myslimco namerame na mojom,ale meranie bude az vo febraury Citovat
dusan Odesláno 7. leden 2006 Autor Odesláno 7. leden 2006 Tu su nove fotky http://fotky1.azet.sk/album.phtml?i9=ae5ae7690232&al=880505 Citovat
Issbia Odesláno 7. leden 2006 Odesláno 7. leden 2006 tak bližší specifikace mojí otázky zni:) kde na to bereš peníze, když si psal na kolik to auto vyjde....ja mam s těží na benzín, teda pravda, že chodim eště do školy, ale stejně:myslim Citovat
dusan Odesláno 7. leden 2006 Autor Odesláno 7. leden 2006 Původně zaslal: Issbia tak bližší specifikace mojí otázky zni:) kde na to bereš peníze, když si psal na kolik to auto vyjde....ja mam s těží na benzín, teda pravda, že chodim eště do školy, ale stejně:myslim No v normalnych krajinach je nemyslitelne sa pytat,kto kolko zaraba,ale v nasich koncinach je uplne bezna zavist PS Nekradnem,nie som vypalnik a ani mafian Citovat
dusan Odesláno 8. leden 2006 Autor Odesláno 8. leden 2006 Původně zaslal: Issbia tak bližší specifikace mojí otázky zni:) kde na to bereš peníze, když si psal na kolik to auto vyjde....ja mam s těží na benzín, teda pravda, že chodim eště do školy, ale stejně:myslim http://fotky1.azet.sk/fotka.phtml?i9=1a4ca7e5a645&ft=6326888 toto je napr uprava za cca 34CZk,je to vela alebo malo Citovat
zoby Odesláno 9. leden 2006 Odesláno 9. leden 2006 sice je to ale je třeba se na to podívat takto. někdo půl výplaty prochlastá, někdo prožere, někdo prochodí do kina... a někdo to sype do auta. a taky se na to dá podívat tak, že si někdo koupí novou fobii za 250 tis a někdo si koupí 205 gti za 50 tis a 200 tis nasype do úprav to Issbia: já jsem taky student a vedu si záznamy kolik jsem do auta dal peněz. mám ho něco přes 3 roky a je v něm kolem 110 000 kč bez nákupu auta (dalších 50 tis). dělá to nafta cca 50 tis, povinné + stk + dál známky přes 20 tis atd atd. když se mě kámoš ptal kde na to beru, tak jsem mu řekl že to beru jako můj koníček a je to to samé jako když si on koupil fo?ák za 25 tis, k tomu pořád něco dokupuje a měsíčn dá litr za vyvolání fotek jinak moc pěkná práce Dušane. Na renocar se přijdu podívat, tak třeba pokecáme. [upravil dne 9/1/06 zoby] Citovat
Crack Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 Původně zaslal: zoby sice je to ale je třeba se na to podívat takto. někdo půl výplaty prochlastá, někdo prožere, někdo prochodí do kina... a někdo to sype do auta. a taky se na to dá podívat tak, že si někdo koupí novou fobii za 250 tis a někdo si koupí 205 gti za 50 tis a 200 tis nasype do úprav to Issbia: já jsem taky student a vedu si záznamy kolik jsem do auta dal peněz. mám ho něco přes 3 roky a je v něm kolem 110 000 kč bez nákupu auta (dalších 50 tis). dělá to nafta cca 50 tis, povinné + stk + dál známky přes 20 tis atd atd. když se mě kámoš ptal kde na to beru, tak jsem mu řekl že to beru jako můj koníček a je to to samé jako když si on koupil fo?ák za 25 tis, k tomu pořád něco dokupuje a měsíčn dá litr za vyvolání fotek jinak moc pěkná práce Dušane. Na renocar se přijdu podívat, tak třeba pokecáme. [upravil dne 9/1/06 zoby] jo jo máš svatou pravdu:super sem na to stejně jako ty...nesmí se kouřit,chlastat a vůbec zbytečně utrácet a mít to jako koníček Citovat
dusan Odesláno 12. leden 2006 Autor Odesláno 12. leden 2006 No ono netreba klesat na duchu,verim ze raz budeme mat vsetci dost penazi Citovat
Fusion Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 Původně zaslal: zoby sice je to ale je třeba se na to podívat takto. někdo půl výplaty prochlastá, někdo prožere, někdo prochodí do kina... a někdo to sype do auta. a taky se na to dá podívat tak, že si někdo koupí novou fobii za 250 tis a někdo si koupí 205 gti za 50 tis a 200 tis nasype do úprav to Issbia: já jsem taky student a vedu si záznamy kolik jsem do auta dal peněz. mám ho něco přes 3 roky a je v něm kolem 110 000 kč bez nákupu auta (dalších 50 tis). dělá to nafta cca 50 tis, povinné + stk + dál známky přes 20 tis atd atd. když se mě kámoš ptal kde na to beru, tak jsem mu řekl že to beru jako můj koníček a je to to samé jako když si on koupil fo?ák za 25 tis, k tomu pořád něco dokupuje a měsíčn dá litr za vyvolání fotek jinak moc pěkná práce Dušane. Na renocar se přijdu podívat, tak třeba pokecáme. [upravil dne 9/1/06 zoby] Přesně tak. Moje stará plechárna má bohužel hodnotu už něco kolem 200tis. ale Fabiu bych ani tak nechtěl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.