Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

...za mně to význam má. Mám 2.2 hdi r.v. 2003. Chip od Strakiho...FAP a Egr offf...auto fakt jede super a hlavně jede tam, kde v sérii už ne. Prostě opravdu táhne daleko za hranice 4000...nejezdím pořád jako prase ale v poho 4500 v tahu :-D

Odesláno

...za mně to význam má. Mám 2.2 hdi r.v. 2003. Chip od Strakiho...FAP a Egr offf...auto fakt jede super a hlavně jede tam, kde v sérii už ne. Prostě opravdu táhne daleko za hranice 4000...nejezdím pořád jako prase ale v poho 4500 v tahu :-D

řekl bych, že 4500 bude max. a né v tahu :bojim , ale pokud v poho, tak v tahu bude brzy celý motor ;)

Odesláno

...pánové. Čtěte co jsem a já jsem nepsal, že takhle jezdím pořád...třeba jen, když chci někoho vyškolit :-D ...tzn, 2.3. st...jsem zvědav co byste řekli na STK kdyby jste jeli na poctivou :-D Dlouho jsem tu nebyl a vím proč. Založte si skupinu na FB a tam se můžete hašteřit. Čágo :-)

Odesláno

StibTo ty budeš asi dobrý rejpal co vše ví co ?  :) Mám čip od Johna, EGR,FAP,CAT, off a táhne mě to velice slušně až do čevenýho, rozhodně to nevadne, se serií těžko srovnatelný a to mám ještě někde nějakou botu po výměně těsnění pod hlavou.

Jo a najel jsem se serií 400tis a s "čipama" asi 250tis dohromady ve 3 autech

A jako že když pojedu do omezovače, tak se něco vysere ??? :)  Vysere se rozhodně dříve když budete mit přiucpaný fap a nebudete o tom vědět, pootevřený egr a nebudete o tom vědět 

už se nám s těma kecama serou i sem :)

Odesláno

pagot : prosím mírnit slovník... Kdo se ti kam "sere" ? Co bylo dříve - Facebook skupina, či toto fórum ? Pokud se Ti zde něco nelíbí, doporučuji ALT+F4

Odesláno

StiblTo : respektuju že todle forum není moje, facebok nemám ani tam nic nesleduju. A taky bych chtěl poprosit tebe, pokud můžeš někomu poradit poraď, k tomu by toto forum mělo sloužit, ale posmivat se někomu jako moder a takto ? :) to se mě teda nelíbí, přitom to vypadá že jsi toho se starou 2.2hdi moc nenajel... já uznám svojí chybu, někdy jsem huba plechová.

Odesláno

Nejde o to jestli jsem neco najel nebo nenajel se starou 2,2 hdi, ale o tom, ze tu zaznelo kterak nekdo drzi naftu na 4500 otackach a jeste se tomu smeje ... a ja napsal, ze po takovem cloveku nebude co kupovat rozumej ten motor to asi tezko vydrzi. Na to nepotrebuju mit se "starou 2,2 hdi" nalitany stovky tisic km. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...