starter Odesláno 7. listopad 2005 Odesláno 7. listopad 2005 myslím, že je to zbytečná záležitost, viděl jsem je jen jednou v životě bez pokliček je to hezčí a stejně bys o ně brzy přišel:aut Citovat
Opl405 Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 To se jako tak moc krade??, taky me bylo divny že to tam hodně pažoutů nemá!! Takže i kdybych si koupil primo u Peugeotu nove (420kc/ks) tak se mi ztrati?? . Tak to radsi teda bez krytu Citovat
Vvitty Odesláno 15. listopad 2005 Odesláno 15. listopad 2005 me vydrzely na 309 3 tydny od te doby, co jsem ho privezl z bazaru... a to nebyl zadnej zazrak, tipuju ze staly tak kilo za kus v hypernove... Citovat
Neon Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Já to měl na citroenu - a po roce jsem se jich dobrovolně vzdal, protože se mi to bez nich líbilo víc, takže bych to zbytečně nesháněl - kola jsou bez pokliček o 100% hezčí!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.