Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny,

nemá náhodou nějaká dobrá duše někde uložený na HDD SW pro peugeot 508 2.77? Byl bych moc vděčný. Sháním poslední fungující SW, kde se dalo uložit cca 400 kontaktů do adresbooku.

Díky moc

Posted

Oléééé :)  Máš u mě panáka. Díky moc  ;)  Pojedeš-li přes Brno, dej vědět, naliju Ti domácí slivovičku, či kalvádosek  :)  Teď jen doufám, že se to povede přeinstalovat.

• 2 years later...
Posted
V 4. 3. 2015 at 7:41, klakson23 napsal:

Oléééé :)  Máš u mě panáka. Díky moc  ;)  Pojedeš-li přes Brno, dej vědět, naliju Ti domácí slivovičku, či kalvádosek  :)  Teď jen doufám, že se to povede přeinstalovat.

Ahoj,

Podarilo sa ti to preinštalovať?

Posted

Môže byť ze mam
SW:2.31.C.1?
Chcel by som tam dostať Slovenčinu alebo Češtinu. Viete my poradiť ako to tam dostať?
Ďakujem

Odoslané z SM-J320F pomocou Tapatalku

Posted

Jenky, dal som.ti video navod, cize co ti ukaze, to tam mas. Cestinu tam nedostanes. Bud to das spravit firme alebo do peugeotu, ale ak mas auto pred faceliftom, tak som na slovensku nenasiel servis, co to vie, jedine v CR. Firma autoslovensky chce za to 266 eur

Posted

Čítal som na fóre a aj Laďa mi písal že je to možné dostať do map cez USB! Tak je to poto možné alebo nie?

Odoslané z SM-J320F pomocou Tapatalku

Posted

Cestinu do 508 nedostanes, ver mi, riesim to uz mesiac. Musi ti to spravit Peugeot, na Slovensku to ale nevedia, alebo napriklad autaslovensky.sk ti nahraju ich upraveny SW. Subor, ktory by si cez USB nahral nie je