Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já samozřejmě vím co ta nálepka znamená jinak bych to sem ani nedával.. Chtěl jsem jen vyjádřit nesnášenlivost vůči korejským vozům.. Jelikož jsem dělal v servisu s těmito vozy a vím co to je za pakáž, ale to je každýho názor.. :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

já osobně hyundai vlastím, stejně jako celá moje rodina a i pár zdejších členů :) myslim že tento klub neni jenom o peugeotech ale o lidech :D a 90% lidí nevadí v čem kdo jezdí :)) takže nějak toto vlákno nechápu

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já samozřejmě vím co ta nálepka znamená jinak bych to sem ani nedával.. Chtěl jsem jen vyjádřit nesnášenlivost vůči korejským vozům.. Jelikož jsem dělal v servisu s těmito vozy a vím co to je za pakáž, ale to je každýho názor.. :-)

nechci tu otevirat nejake lingvisticke okenko, bo az tak fundovany se k tomu necitim, ale podle meho laickeho nazoru:

hated vyjadruje bud sloveso v minulem case, coz by mohlo maximalne znacit nejake tve prozreni, nebo se bude jednat o adjektivum, ktere mi zase dava smysl akorat v pripade, ze je nalepene na danem predmetu (tj. na hyundaji, jak to taky uzivatele obvykle delaji)

Odesláno

já mám na dveřích peugeot club samplepku, taky jí nemusim nikomu cpát ale mam jí tam .. nalep si tam co chceš :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...