Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Ja teda nenalepil. Nic proti Hyundai nemam, naopak i30 kombik je moc pekny auto.

Spis nemusim Skodovky, jejich design me vubec nicim neoslovil a podle me jsou cim dal osklivejsi.

Posted (edited)

Taky nenalepil. Každé auto má svoje a klidně bych se vozil i ve výše zmiňované škodovce - dokonce radši než v některých novějších piškotech.

P.S.

Souhlas i s Pe.Trem, jen bych to doplnil o názor, že největší a nejzavilejší odpůrci jakýchkoli značek se rekrutují z lidí, kteří na jejich koupi prostě nemají a tak hledají hlavně pro své okolí přesvědčivý důvod.

Edited by Medvěd
Posted (edited)

Nelepit, na co :roll

Kdybych si měla vylepit na auto všechny značky aut, co se mi nelíbí, tak by se to tam taky nemuselo vejít :D

Myslím, že kdyby za tebou někdo došel a řekl ti ''hele, tady máš zadara novýho hyudaje'' , tak to bereš a ani nemrkneš :aut

Nemusím škodofky, ale kdyby mi nějakou pěknou novou někdo dal, tak se obětuju :D  :D

Edited by Aluška
Guest Džůny
Posted

Kde se bere ta potřeba nenávidět cokoliv a cpát to všem okolo? Škodovka/Hyundai, Windows/Linux, Android/Apple,…

Trochu zbytečné, ne? Není to pak tak trochu smutný život?

Nudíš se, nebo co? Fakt tohle nechápu.

Posted

To ví každý, že každá nálepka v min. Dvou barvách je 25 koníků navíc. U jednobarevných je to tak na hraně, tam je třeba počítat s aerodynamickým odporem a posunutím těžiště :D

Posted

Já jsem měl v druhý třídě nálepku "Yamaha" na penálu a byl jsem fakt borec. Trumfoval mě lehce akorát Hořejší z béčka, páč ten měl nálepku "GTX" :super

Posted

To ví každý, že každá nálepka v min. Dvou barvách je 25 koníků navíc. U jednobarevných je to tak na hraně, tam je třeba počítat s aerodynamickým odporem a posunutím těžiště :D

Když mám na autě 5 klubovejch, zvyšuje to taky výkon?

Posted

Když mám na autě 5 klubovejch, zvyšuje to taky výkon?

To každopádně, to je v zásadě tovární úprava tedy něco podobného co lze vidět na závodních superspeciálech. Mimochodem nalepování samolepek pro zlepšení jistých vlastností vozu bylo praktikováno i v jediném spolehlivém zdroji motoristických informací, pořadu Top Gear naposledy například v tzv. Patagonském speciálu. Kde byla použita nálepka Peugeot pro zvýšení spolehlivosti.