Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

hlavně musíš sehnat rádio u kterýho to jde na JBL vypnout a věř že jich je jak šafránu... musejí končit na "J" aby šel vypnout jinak to bude na 1čku hrát tak že ti praskne hlava

PS: i u rádia na kterým to jde vypnout to může řvát, je to podmíněné tím druhem 

Upraveno uživatelem Mizlerek007
Odesláno

jinak co se týče original muziky tak v kufru jsou konektory na zesilovač a cd changer,a ve předu klasika iso konektor a 3 maly iso konektory od changeru,páčky a navigace,Radio budu kupovat RD3,cd changer mám z minuleho coupé,a zesik nevím jestly mám koupit,

post-30183-0-82614300-1425065591_thumb.j

Odesláno

žadny tajny zdroje nemám :grr všecho co jsem ted kupoval jsem měl a všecho jsem to prodal.to je tak když človek mepočíta že se k tomu vrátí.ted už jenom ta kuže a lift nárazník a budu spokojenej :D

Odesláno

Ty musíš být snad kouzelník že jsi ty kola sehnal tak rychle. To není možné :D Ale jinak gratuluji už se těším jak to bude na tvém coupe vypadat ;)

Odesláno

tsss, ja shanel Tacomy 2 roky a byly k mani jen z Francie za nesmyslne penize. takze dobry kauf!

tohle Coupé je, co se vybavy tyce, trochu jina liga, ale hlavne at ti dobre slouzi a snad s nim budes dele, nez s tim automatickym na osmnactkach. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...