Weri 605 Odesláno 25. únor 2015 Autor Odesláno 25. únor 2015 Tys mě předběh o necelý dvě hoďky.. Tak tedy ještě doplním, že na displeji se objevilo i nastavení na zadní stěrač.. Ještě jednou moc děkuji všem za rady tipy a HonzoviZ za pomoc.. Stejně tě ještě zkusím přemluvit na tu akustiku pásů.. Citovat
Weri 605 Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Ve svý podstatě je to jen pípání.. U ségry sem to pípání ignorovala celou cestu do Budějic.. mám nervy ze železa.., jen si pak musím dát víc nahlas rádio.. Občas to totiž pípá dost mimo rytmus.. Spíš mi po tmě vadí, že to červený nahoře svítí.. Šilhá mi na to očíčko.. Ale eště je jedna možnost - šroubovák žárovka, která není = nesvití a pípátko, který není = nepípá.. Citovat
elton Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 Asi tak po dvou minutách mi to přestane pípat, jen blikají stropní světla. Citovat
Mojo2 Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 pak je jeste moznost, a to nejlepsi, ten pas si zapnout. Takova drina to neni a nikterak to neomezuje Citovat
Weri 605 Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Jj, to jo, ale u HonzyZ sem si na dia (už umím zkratky.. ) všimla, že to jde deaktivovat.., ale chápu jeho přesvědčení o pásech.. já už ho prostě 2x nomohla rozepnout, tak mám zase svoje .. To už je jen detail.. ono stačí ten pás zapnout za zádama a nebo vyvrakovat jen tu sponu z jakýhokoli auta a dát jí tam.. Jenže chlupatý .. sou taky jen lidi.. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 Jj, nebudu ti napomáhat k sebevraždě. Stačí malý náraz a airbag ti ustřelí hlavu Citovat
Weri 605 Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Jj, to jo, ale u HonzyZ sem si na dia (už umím zkratky.. ) všimla, že to jde deaktivovat.., ale chápu jeho přesvědčení o pásech.. já už ho prostě 2x nomohla rozepnout, tak mám zase svoje .. To už je jen detail.. ono stačí ten pás zapnout za zádama a nebo vyvrakovat jen tu sponu z jakýhokoli auta a dát jí tam.. Citovat
Weri 605 Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Jj, nebudu ti napomáhat k sebevraždě. Stačí malý náraz a airbag ti ustřelí hlavu Nejdřív ruku.. a ta mě zeprve zabije.. Vždyť v poho Honzo.. já to beru.. Citovat
Maroš 1975 Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 ...no ja odporúčam "nedráždiť" svoju bezpečnosť a pás si zapnúť. Už som videl veľa krát dôsledky pri dopravnej nehode a nestojí to skutočne za nezapnutie... Citovat
Dodo1976 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Jsem stejného názoru. Ty pásy tam jsou z jistých důvodů. Citovat
Weri 605 Odesláno 2. březen 2015 Autor Odesláno 2. březen 2015 Dělám, že tu nejsem.. Od úterka se budu poutat... slibuju.. Citovat
Weri 605 Odesláno 21. květen 2015 Autor Odesláno 21. květen 2015 Mi je*ne...! Honzo prosííím pomóc... Rakvičce se na srazu tak líbilo, že se asi zbláznila.... Když mám na PP deaktivovanýho park. asistenta - proč mi pípá a ukazuje kde mám zeď... ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.