What the Hell... Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 (edited) Zdravím všechny peugeoťáky Tak v pátek 13.2.2015 jsem vypláznul 77 000,- Kč a stal se hrdým majitelem čtyřistašestky Je to 2.2 HDI coupé typ 8C 4HX Prvním majitelem v roce 2003 byl němec Rolf Schill, který vedl servis ruku v ruce se servisní knížkou až do roku 2013 kdy mu naplánovali další servis na rok 2015 a ve 223 000 km Najeto mám 211 000 km a palubní počítač hlásí servis za 12 000 km. To mi stčilo k uvěření o najetých km a auto na to vypadá... A vypadá fakt dobře Takže jsem se stal prvním majitelem v ČR za což jsem rád Neměl jsem dostatečnou možnost se s autem před koupí svézt, protože auto bylo bez RZ a převozku dostanu až po podpisu smlouvy... Když jsme vyjely z bazaru hned za křižovatkou byly švestky, tak mě prodejce zahnal zpět do bazaru... Jak říkám projížďka nic moc, ale spojka neklouže, brzdí to, řadí i docela přesně bez hledání kvaltů, studený start byl i přes vybitou baterii bez komplikací, a motor vrní pěkně. Asi nejvíc mě navnadilo nezávislé topení, které používám již pátým rokem v náklaďáku a v kupátku mě opavdu překvapilo... nevytopí sice interier, ale předehřeje motor na 70'C takže jízda na krátké vzdálenosti netrápí motor a spotřeba je 0,17 l za 20 min hoření. Teď mám najeto něco přes 400 km po Praze a spotřebu 6,6 l/100 km Jedinej problém na který jsem zatím přišel je při dobržďování... třese se celé auto a cuká mi to do volantu. Takže první oprava budou pravděpodobně brzdy... nehodlám to auto kazit tuningem ani jinejma blbostma. Konečně jsem si splnil sen a mylím, že jsem narazil na dobrej kousek. Teď už zbývá jen se o auto starat jako předchozí majitel a doufat že mi to finance dovolí Edited February 20, 2015 by What the Hell... Quote
radim.1008 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 (edited) Vítej tady s hezkým coupé. Ať dělá jen radost a spoustu kilometrů. Zadní nárazník je prasklý pod tím světlem? A ta díra v podlaze je zprasená od čeho? Edited February 20, 2015 by radim.1008 Quote
petrb123 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ta je zprasena od toho, ze sice je tam dira pro palivove cerpadlo, ale tim otvorem nejde vyndat :-), takze to vsichni rezou flexou, aby se k nemu dostali, pokud nechcou sundavat celou nadrz. Coupe pekne, ale ja po meste za 6.6 fakt jezdit nedokazu :-D, otazka jak se da tomu palubaku verit :-) Quote
What the Hell... Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 (edited) Díky za uvítání Jo nárazník pod světlem je prasklej a ono je tam jestě pár kosmetických nedostatků, ale naštěstí samé maličkosti... na fotkách je to vidět, jako třeba pravý práh, škrábance na předním i zadním nárazníku a kolem nápisu pininfarina... A co se týče té díry v podlaze... Před tím než jsem odjel z bazaru, říkal prodejce,že mi závidí to nezávislé topení a že ho chtěli vyndat, ale nešlo jim to... Byly to kolotočáři z Libně a vypadá to že spíš se snažili z toho vycucat naftu, protože tam při odjezdu byla 1/4 nadrže a světský ti tam přece plnou nenechaj... Edited February 20, 2015 by What the Hell... Quote
radim.1008 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Drobná kosmetika je normální. Takže zřejmě odborníci. Quote
What the Hell... Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Diplomovaní profesionálové... Quote
What the Hell... Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 (edited) Jen mě nenapadá co s tím... Kladivo? Kleště? A asi hodně trpělivosti.?. Edited February 20, 2015 by What the Hell... Quote
John Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Taky tě tu vítám mezi náma s coupé a doufám,že ti bude dělat coupé jen radost... Quote
What the Hell... Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Tak se nám udělalo v Praze hezky ... Nejvyšší čas vzít hadřík leštěnku a pěkně pohladit celé auto Škrábanců má na sobě poměrně dost a bohužel se to člověk dozví vždy až když si na tom dá záležet... Myslím, že se nám den celkem povedl Quote
John Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Pěkně poleštěno.... a to pozadí vybraný je zajímavý Quote
What the Hell... Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Jedno z mála míst, kde mají spreje "zelenou"... Když mi pomalovali náklaďák byl jsem fakt nasr... Tady to ovšem vypadá zajímavě Quote
Wext Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Taky tě tu vítám mezi námi.... Doufám, že ti coupé bude dělat jen radost a to nezávislé topení ti taky závidím... je to super věc Quote
Havlicek.Lukas Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) peknej kousek i ta PREDposledni uverejnena fotka jen bych tu SPZ smazal celou a napsal treba prezdivku a tu reklamu na "tabulce" Edited February 22, 2015 by Havlicek.Lukas Quote
What the Hell... Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Michal jméno mé, proto to M Rámeček je šikovně řenšenej, dobře drží značku, tak to asi vyřeší nějaká stickerska Quote
Recommended Posts