Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj, odrovnala jsem si převodovku. Zítra dávám auto na servis s chci se pomaličku připravit na ten šok až mi řeknou kolik platím. Nevíte kolik stojí taková převodovka do 206?? Máte někdo zkušenosti s nakupováním náhradních dílů na Peugeoty z autovrakoviště?? S převodovkou to nebudu riskovat a koupím si ji novou, ale časem budu potřebovat vyměnit více věcí...

Upraveno uživatelem tralala777
Odesláno

S tou konkrétní převodovkou ti bohužel neporadím, ale na vrakáčích nakupuji často a z mého okolí mi nejlepší přijde ten v Polomi, tady z mého okolí. Problém je, že si demontáž člověk provádí sám, ale o to jsou díly levnější.

Odesláno

Na 206ku jedině z vraku, ne? Vždyť by to pomalu přesahovalo cenu auta. :myslim Co si máme představit pod pojmem "odrovnala převodovku"? Není kaput jenom spojka? ;)

Odesláno

To zjistím zítra, podle toho, co mi řeknou v servise...:-D. Ale když už jsme u toho spojka taky není zrovna nejlevnější, ne?! Nemám moc přehled...zatím jsem se jen tak zběžně dívala na internetu...

Odesláno (upraveno)

Spojka nová by stála zlomek, co převodovka. Spojka je spotřební materiál, kdežto převodovka by se teoreticky neměla pokazit vůbec.

P.s. pro lepší Info napiš, VIN, verzi auta.

Upraveno uživatelem Almanil
Odesláno (upraveno)

Jenom pro orientaci, pokud máš nejběžnější převodovku pro 206 BE4, tak nová bude 70-100 tis. ,-, z vraku počítej 2-5 tis. Ale musí mít stejné převody, ty se podle motorizace liší i když obal převodovky je pořád stejný.

Upraveno uživatelem Midloch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...