tralala777 Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 (upraveno) Ahoj, odrovnala jsem si převodovku. Zítra dávám auto na servis s chci se pomaličku připravit na ten šok až mi řeknou kolik platím. Nevíte kolik stojí taková převodovka do 206?? Máte někdo zkušenosti s nakupováním náhradních dílů na Peugeoty z autovrakoviště?? S převodovkou to nebudu riskovat a koupím si ji novou, ale časem budu potřebovat vyměnit více věcí... Upraveno 19. únor 2015 uživatelem tralala777 Citovat
Almanil Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 S tou konkrétní převodovkou ti bohužel neporadím, ale na vrakáčích nakupuji často a z mého okolí mi nejlepší přijde ten v Polomi, tady z mého okolí. Problém je, že si demontáž člověk provádí sám, ale o to jsou díly levnější. Citovat
radim.1008 Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 Na 206ku jedině z vraku, ne? Vždyť by to pomalu přesahovalo cenu auta. Co si máme představit pod pojmem "odrovnala převodovku"? Není kaput jenom spojka? Citovat
tralala777 Odesláno 19. únor 2015 Autor Odesláno 19. únor 2015 To zjistím zítra, podle toho, co mi řeknou v servise...:-D. Ale když už jsme u toho spojka taky není zrovna nejlevnější, ne?! Nemám moc přehled...zatím jsem se jen tak zběžně dívala na internetu... Citovat
Almanil Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 (upraveno) Spojka nová by stála zlomek, co převodovka. Spojka je spotřební materiál, kdežto převodovka by se teoreticky neměla pokazit vůbec. P.s. pro lepší Info napiš, VIN, verzi auta. Upraveno 19. únor 2015 uživatelem Almanil Citovat
Midloch Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 (upraveno) Jenom pro orientaci, pokud máš nejběžnější převodovku pro 206 BE4, tak nová bude 70-100 tis. ,-, z vraku počítej 2-5 tis. Ale musí mít stejné převody, ty se podle motorizace liší i když obal převodovky je pořád stejný. Upraveno 19. únor 2015 uživatelem Midloch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.