Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měnil jsem chladič a větráky chladič jsem osadil a větráky taky a zapojil do chladiče jsem nalil fridex odvzdušnil z obou odvzdušňovacích ventilů na vršku chladiče i na topeni jde normálně voda vzduch žádný a motor se nějako furt hodně zahřívá občas i když jedu tak ručička překročí ten limit kde by měla bejt a celkově když motor chcípnu a pak po hodině nastartuji tak se auto rychle zahřeje a když mi sepne větrák tak by asi měl běžet i když vypnu motor a to mi taky nedělá chcípnu motor a tím se vypne i větrák neví někdo kde bude chyba?

Odesláno

ještě co mě napadá tak mám chladič která má vstup pro teplotní čidlo do chladiče místo čidla jsem tam dal zátku s fiber těsněním tak jestli to netěsní a třeba to nasává nebo utíká jo a termostat jsem taky dal novej 

Odesláno

Mel jsem stejném problém .. a dělalo to těšení pod hlavou a termostat ... u tebe to vyresi asi termostat a mel by to byt ok a pokud ne tak bych řekl že udělat hlavu motoru by bylo good volba koukni jestli chladíci nelituji v expancce bublinky pokud ne tak by měl stačit termostat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...