jan-s16 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Zdravím, měnil jsem chladič a větráky chladič jsem osadil a větráky taky a zapojil do chladiče jsem nalil fridex odvzdušnil z obou odvzdušňovacích ventilů na vršku chladiče i na topeni jde normálně voda vzduch žádný a motor se nějako furt hodně zahřívá občas i když jedu tak ručička překročí ten limit kde by měla bejt a celkově když motor chcípnu a pak po hodině nastartuji tak se auto rychle zahřeje a když mi sepne větrák tak by asi měl běžet i když vypnu motor a to mi taky nedělá chcípnu motor a tím se vypne i větrák neví někdo kde bude chyba? Quote
jan-s16 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 ještě co mě napadá tak mám chladič která má vstup pro teplotní čidlo do chladiče místo čidla jsem tam dal zátku s fiber těsněním tak jestli to netěsní a třeba to nasává nebo utíká jo a termostat jsem taky dal novej Quote
loki Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 to těsnění pod zátkou by mělo být měděné Quote
Stockli Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Mel jsem stejném problém .. a dělalo to těšení pod hlavou a termostat ... u tebe to vyresi asi termostat a mel by to byt ok a pokud ne tak bych řekl že udělat hlavu motoru by bylo good volba koukni jestli chladíci nelituji v expancce bublinky pokud ne tak by měl stačit termostat Quote
Stockli Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Sorty nedočetl jsem druhém vzkaz ... ale koukni do chladiče .... a uvidíš Quote
Lentilka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 ještě se odvzdušňuje imbusem na termostatu... Quote
Recommended Posts