Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No takže problém bol v spínačke. Vymenil som spínačku (mechanickú časť) a auto normálne naštartovalo. Lenže keď som to zložil dokopy, tak mi už nejde naštartovať. Čip immobilizeru som vymenil. Ale aj tak len točí a nechytí. Netreba dáko resetovať immobilizer alebo ja neviem. Nechápem tomu.

Guest servisman
Odesláno

Zapojeno vše okolo spínačky?  Ten snímací kroužek okolo spínačky ,vyzkoušel jsi duhý klíček? 

Odesláno

Zapojené je všetko, ten krúžok som ani neodpajal, len ten hlavný zväzok čo ide do spinačky. A druhý klúč nemám. Keď som aj vymenil ten immo čip z toho nového klúča(novej spínačky) tak mi svieti kontrolka immo a tiež nejde naštartovať

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Já si jen vzpomínám když mne to nešlo nastartovat, zkontroloval jsem imo čip a malinko jsem posunul jako blíže  ke spínačce. Pak mne to nastartovalo, ale to jsem já předělával klíček. Ono stačí o kousek dát imo dál a nenatočíš.

Jinak ten čip musíš míti ten co tam byl jako orginál předtím ,ten původní.

Zkusil bych přehodit čip, zda jsi nedal špatný.

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

No tak som to dnes znovu rozobral, a auto ide. Ale všimol som si akoby strácal signál z immo-čipu. Niekedy ho proste vypne pri štartovaní. Keď podržím klúčik trochu dohora tak naštartuje bez problémov. Ten čip v klúčiku sa moc nedá posunuť, lebo je zasunutý v takej drážke. Nemôže byť chyba v tej čítačke immo, čo je okolo spínačky?

Guest servisman
Odesláno

nevím zdali by šla ta čítačka posunout drobet nohoru, či třeba drobet propilovat aby ten čip byl blíže, musel bych se podívat . Nakonec aspoň víš kde je problém.

Odesláno

Celkovo sa s ňou nedá moc hýbať. Som bol štastný že to bere aspoň ako tak. Neviem či sa mi oplatí kúpiť novú, poprípade či tam treba konkrétny typ podľa motoru, alebo je jedno akú?

A ešte jedná otázočka. Dá sa ten immobilizer vypnúť úplne? Ten starší model s klávesnicou sa dá to viem ale ako to je s týmto?

Guest servisman
Odesláno

jj  nedá , dá se jen vyndat z klíčku a nalepit k čtečce. Já si nechal udělat obyč klíč na počkání v Tesku i s čipem a mám klid kdybych ztratil  klíč. Koukni na tu čtečku ,třeba se malinko hnula  jak jsi dával dokupy.

Odesláno

Skúšal som všetko možné, ale keď ju nasuniem na spínačku už s ňou nepohnem a v podstate je len nasunutá. Ja som tiež chcel ten čip dať do tej cievky ale nenašiel som miesto kde by to bralo. dával som ho dovnútra. Ty si ho kde pripevnil že ti to bralo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...