Techtich Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ahoj,potřeboval bych radu,potřebuji uříznout na pežůtkovi kus kastle a to pravou přední čast.Předevčírem jsem si přivezl uříznutou čast z vrakoviště a ted až jsem se všiml,že je jiné uchycení motoru než na mém.Motor mám 1.6 74kw a dovozená čast katle měla určitě motor 1.1... Otázka zní jestli by stačil vyměnit jen silenblok nebo musím sehnat jiny kus kastle?Případně to nějak předělat ? Díky Quote
peter23p Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 jiný kus kastle. Musí být z 1.4 a více ty mají silnější uchycení a nebo možná ještě 1.5D to si nejsem jistej. Asi by tam pasoval i tenhle kus kastle ze saxa a u toho platí tam to samé. Quote
Techtich Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Je to jiný akorát o ten horní plech ,na kterym drží silentblok ,ten je tam navíc.Myslíte,že by to nešlo nějak převařit na tu druhou ? Quote
ozzy56 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 změř si přesnou polohu původního uchycení motoru a převař ho kam potřebuješ Quote
Recommended Posts