Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

menil som cely blok s cockou (vid foto), takze poskodeny by nemal byt. Podarilo sa mi zohnat plosak s elektronikou, ale vizualne nieje zhodny s tym sucasnym (konektory a rozmery pasovat budu) este som sa ho tam neodhodlal dat :) Odkial si zohnal mechaniku? Ja by som mal mat typ CDM-M6 4.7/31, ale nikde sa mi ju zatial zohnat nepodarilo (iba podobne typy, napr. CDM-M7..., otazka je, ci by to s tym chodilo)

post-33442-0-13579900-1438092948_thumb.j

post-33442-0-79597100-1438093011_thumb.j

post-33442-0-06409700-1438093036_thumb.j

Odesláno

Já sehnal mechaniku přes jednoho známého. Dělá ve firmě která se zabývá prodejem náhradních dílů pro audio video. Kde ji sehnal on netuším. Já nejdříve měnil optiku, tu mám Sanyo SF-C99.

Odesláno

ja som tam dal SF-C20 SF-CP2, aj sa podla fotiek podobaju, Tvoja SF-C99 je mierne ina. Odkial si zohnal typ tej tvojej cocky, fungovalo ti to s nou? Nemas nahodou typove cislo tvojej mechaniky?

Odesláno

Já ti ani nevím, kde jsem k tomu přišel. Jestli někde strejda Google nebo když jsem měl rozhozenou mou RT3. S optikou to fungovalo, četlo to úplně perfektně, jen mi potom odešel motorek unašeče a ten se mi sehnat nepodařilo, tak jsem měnil celou mechaniku. Ale bude muset zase ven, začala vydávat takové divné zvuky.

• O 6 let později...
Odesláno

Dobrý den.,rozbyla se mi cd-romka tak přemýšlím, že bych místo rt3 dal Rt4, ale nevím co všechno potřebuji a jestli to jde rok 2006, červené budíky. Vím že určitě budu potřebovat radio ale nevím jestli i obrazovku a kabely. 

Dekuji za odpověď. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...