Guest StibTo Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 V Krnove mate mlhu ? Ze si nevidis do ust ? Pises tu neco o nevrtani se .... ale co uz ...
elton Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Ale kdo vrtá? napsali se tu fakta a jen se chtěl at se to nechá být a sklidní se to, aby se to nerozjelo. Ale ty musíš hned startovat a převracet. Schladni prosím tě.
Guest StibTo Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Nebyl jsem prvni kdo do tohoto vlakna proti dotycnemu neco napsal A jsem uplne v klidu, to se neboj.
punkac Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Stibto, nic jsem nepsal proti někom, jen jsem konstatoval, že je jinde To po Šebetově lze velmi snadno dohledat, pak ti dojde slovo Amortizace.... O tu tenkráte šlo především Celá diskuze k tomu tu je v příslušných sekcích, i wolfovo vyjádření.... otázka 10 sekund....
Honza z Nera Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 zjednodušeně: sraz nikdo dělat nechtěl, a tak se Pe.tr obrátil na dva členy, dohodli si podmínky pravděpodobně "per huba", oba ten čas neměli, nicméně sraz proběhl, na konci si řekli o dohodnuté peníze a . . . .zbytek je ve vlákně Vyúčtování Šebetov?
agresssor Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 No jo už to tu dlouho nebylo ONI nám ublížili a MY jsme hrozný chudáčci... A taky TEN a TEN se k nim připojil...... To sakra nemáte nic jinýho na práci než pořád brečet nad rozlitym mlíkem??? Stalo se co se stalo tak se přes to konečně přeneste.... Fakt horší jak malý děti...
Recommended Posts