Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co má společného Peugeot-club a aktuální číslo Světa motorů?

Recommended Posts

Odesláno

V Krnove mate mlhu ? Ze si nevidis do ust ? Pises tu neco o nevrtani se .... ale co uz ...

Odesláno

Ale kdo vrtá? napsali se tu fakta a jen se chtěl at se to nechá být a sklidní se to, aby se to nerozjelo. Ale ty musíš hned startovat a převracet.

Schladni prosím tě.

Odesláno

Nebyl jsem prvni kdo do tohoto vlakna proti dotycnemu neco napsal ;)  A jsem uplne v klidu, to se neboj.

Odesláno

Stibto, nic jsem nepsal proti někom, jen jsem konstatoval, že je jinde

To po Šebetově lze velmi snadno dohledat, pak ti dojde slovo Amortizace.... O tu tenkráte šlo především

Celá diskuze k tomu tu je v příslušných sekcích, i wolfovo vyjádření.... otázka 10 sekund....

Odesláno

zjednodušeně: sraz nikdo dělat nechtěl, a tak se Pe.tr obrátil na dva členy, dohodli si podmínky pravděpodobně "per huba", oba ten čas neměli, nicméně sraz proběhl, na konci si řekli o dohodnuté peníze a . . . .zbytek je ve vlákně Vyúčtování Šebetov?

Odesláno

No jo už to tu dlouho nebylo ONI nám ublížili a MY jsme hrozný chudáčci... A taky TEN a TEN se k nim připojil...... To sakra nemáte nic jinýho na práci než pořád brečet nad rozlitym mlíkem???  Stalo se co se stalo tak se přes to konečně přeneste.... Fakt horší jak malý děti...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...