Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musím založit nové téma :D všechno dobrý ale navigace mi neukazuje v databázi mapy jsou ukazuje to 8 satelitů mění se nadmořská výška, ale v navigaci prázdno bez map a ani kompas se netočí..

Odesláno

Musím založit nové téma :D všechno dobrý ale navigace mi neukazuje v databázi mapy jsou ukazuje to 8 satelitů mění se nadmořská výška, ale v navigaci prázdno bez map a ani kompas se netočí..

kup si neaky externy box za 80€ a mas nazvdy pokoj:) kym teda nebudes hackovat aj ten:)

Ako Prema pisal, mapy si tam instaloval z CDcok? ak ano, spusti to este raz...

Odesláno

Prostě to co popisuješ se chová přesně tak když nejsou nahrané mapy........

Odesláno

Znovu instalovat z CD nebo to mám zkusit z USB.. Co extrémní box.. mám tři 2GB, 1GB, 500MB a teď mám tu pičurynu co jsem si pořídil na připojení toho HDD z rádia pro připojení k USB..

Odesláno (upraveno)

Mapy mozes bez problemu z USB instalovat, ale to uz si nastuduj z inych vlakien...dalsi support uz robit nebudem, kedze to je popisane vo vlakcnach dostatocne.

Ak sa ti nechce studovat, CD s konkretnymi mapami bude najjednoduchsie....

Upraveno uživatelem merlin99
Odesláno

Tak jsem to přečetl kompletně a je to doooost dobrý téma :-)

Myslím, ze nejlehčí bude instalace map z CD. Teda pokud si ho nejdříve nenaformatujes na FAT32. Sorry, musel jsem si rejpnout.

Mapy v PC neotvirat, nerozbalovat a vypálit jako soubor ISO pomalou rychlosti. Pak se jed projet, nebo vem rodinu na nákup a ty počkej v nastartovanym autě na parkovišti. Jedno CD se instaluje podle velikosti i 40 minut.

Hlavně během instalace čehokoliv do RT4/5 nevypinat motor!!!

Odesláno

A stejně i když mi to ukazuje, že tam mapy jsou mi to trasu neukazuje. To asi budu muset zformátovat.. [emoji1] a blbosti co mi ukazovala spotřeba to jsem si hrál s diagboxem a dal jsem klamnou spotřebu nepřítomnou a u nafty musí klamat na přítomnou.. [emoji23]

Odesláno

Tak nakonec jsem HDD vyndal připojil k PC něco i zkopíroval, ale nakonec jsem si to rozmyslel a znovu si to s diagnostikou prošel a nějak rozumě nastavil co jsem věděl. Ale i když všechno funguje tak jak má tak se mi při poklesu venkovní teploty nezobrazuje hláška na "nebezpečí náledí" jen pípnutí a v menu nastavení nemám zobrazenou možnost na změnu jazyka přikládám obrázek..

Když, chceš mít v menu nabídku změny jazyků musíš mít nastavení na 1.. Já mám na dvě protože mě stačí čeština.. 3c8b470c9da6651b48c5af720f01605b.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...