merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 to bylo na mě? Jj:) tablet zase robil inak ako ja chcel... Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Uz by ale pomaly mal byt s installom hotovy:) jedine ze uz od radosti z uspechu otvoril moc velku flasu Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 a nebo usnul.......a chcípl mu motor a šel si to hodit merlin99 ohodnotil 1 Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Češtinu jsem dal.. Ale přijde mi to stejné dokonce i USB zůstalo. Zítra zkusím mapy a pak to poladím přes diagnostiku a mirascripts ... Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 a nebo usnul.......a chcípl mu motor a šel si to hodit Hrhrhr Citovat
hakavcak Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Jinak chlapi dík. Ještě si na Vás něco vymyslím, ale to až zítra až to poladím... Citovat
hakavcak Odesláno 6. únor 2015 Autor Odesláno 6. únor 2015 Musím založit nové téma všechno dobrý ale navigace mi neukazuje v databázi mapy jsou ukazuje to 8 satelitů mění se nadmořská výška, ale v navigaci prázdno bez map a ani kompas se netočí.. Citovat
merlin99 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 Musím založit nové téma všechno dobrý ale navigace mi neukazuje v databázi mapy jsou ukazuje to 8 satelitů mění se nadmořská výška, ale v navigaci prázdno bez map a ani kompas se netočí.. kup si neaky externy box za 80€ a mas nazvdy pokoj:) kym teda nebudes hackovat aj ten:) Ako Prema pisal, mapy si tam instaloval z CDcok? ak ano, spusti to este raz... Citovat
Přema Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 Musím založit nové téma všechno dobrý ale navigace mi neukazuje v databázi mapy jsou ukazuje to 8 satelitů mění se nadmořská výška, ale v navigaci prázdno bez map a ani kompas se netočí.. Prostě to co popisuješ se chová přesně tak když nejsou nahrané mapy........ Citovat
hakavcak Odesláno 6. únor 2015 Autor Odesláno 6. únor 2015 Znovu instalovat z CD nebo to mám zkusit z USB.. Co extrémní box.. mám tři 2GB, 1GB, 500MB a teď mám tu pičurynu co jsem si pořídil na připojení toho HDD z rádia pro připojení k USB.. Citovat
merlin99 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 (upraveno) Mapy mozes bez problemu z USB instalovat, ale to uz si nastuduj z inych vlakien...dalsi support uz robit nebudem, kedze to je popisane vo vlakcnach dostatocne. Ak sa ti nechce studovat, CD s konkretnymi mapami bude najjednoduchsie.... Upraveno 6. únor 2015 uživatelem merlin99 Citovat
hakavcak Odesláno 7. únor 2015 Autor Odesláno 7. únor 2015 Ještě něco.. Ukazuje mi to úplné nesmysli jako, že spotřeba 20l když jedu na volnoběh tak aktuální 99.9l Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 (upraveno) mas tam nastavene galony na mily Upraveno 7. únor 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Lada78 Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Tak jsem to přečetl kompletně a je to doooost dobrý téma :-) Myslím, ze nejlehčí bude instalace map z CD. Teda pokud si ho nejdříve nenaformatujes na FAT32. Sorry, musel jsem si rejpnout. Mapy v PC neotvirat, nerozbalovat a vypálit jako soubor ISO pomalou rychlosti. Pak se jed projet, nebo vem rodinu na nákup a ty počkej v nastartovanym autě na parkovišti. Jedno CD se instaluje podle velikosti i 40 minut. Hlavně během instalace čehokoliv do RT4/5 nevypinat motor!!! Citovat
Lada78 Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Ještě drobnosti, na mapy používám prepisovatelne CD. Citovat
hakavcak Odesláno 7. únor 2015 Autor Odesláno 7. únor 2015 A stejně i když mi to ukazuje, že tam mapy jsou mi to trasu neukazuje. To asi budu muset zformátovat.. [emoji1] a blbosti co mi ukazovala spotřeba to jsem si hrál s diagboxem a dal jsem klamnou spotřebu nepřítomnou a u nafty musí klamat na přítomnou.. [emoji23] Citovat
hakavcak Odesláno 13. únor 2015 Autor Odesláno 13. únor 2015 Tak nakonec jsem HDD vyndal připojil k PC něco i zkopíroval, ale nakonec jsem si to rozmyslel a znovu si to s diagnostikou prošel a nějak rozumě nastavil co jsem věděl. Ale i když všechno funguje tak jak má tak se mi při poklesu venkovní teploty nezobrazuje hláška na "nebezpečí náledí" jen pípnutí a v menu nastavení nemám zobrazenou možnost na změnu jazyka přikládám obrázek..Když, chceš mít v menu nabídku změny jazyků musíš mít nastavení na 1.. Já mám na dvě protože mě stačí čeština.. Citovat
merlin99 Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 hehe uz si dospel na level, ze si odpisujes sam sebe:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.