Ivan951 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Zdravím. Skúšal už niekto namontovať elektricky sklopné spätné zrkadlá? Čítal som tu na fóre, že vraj ich stačí zapojiť k motorčeku v dverách. Mám len predne elektrické okná, vodičové je sekvenčné. Išlo by to zapojiť a sklopili by sa po uzamknutí auta? Treba to aktivovať na dia? Nemusím mať všetky okná v elektrike? Ide mi hlavne o to, že už som mal asi 3 krát spätné otočené do opačnej strany ako sa sklápa a už obidve mám poškrabané (v Prešove nevedia zrejme parkovať, hlavne BMW). Viem si zohnať jedno spätné s motorčekom na sklápanie po 90€. Myslím že je to dobrá cena. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 s jednim sekvencnim to asi nepujdekamosovi to na C4 neslo ani se vsema elektrickyma oknama - byl tam nejaky problem v komunikaci Citovat
Ivan951 Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Tak to je škoda, budem ich musieť sklápať za každým ručne. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Možná by se podle VIN nechalo zjistit, zda jednotka ve dveřích umí i sklopná zrcátka. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Tak jednotka ve dveřích není. Sklápění zrcátek je ovládáno relátkem pod palubkou. Muselo by se dodělat asi i včetně kabeláže. Nakonec povolit v dia, protože to ovládá BSI. Samozřejmě musí být i jiný ovládací panel ve dveřích. Citovat
Ivan951 Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Tak to je škoda. A vedel by si mi zistiť ako by to bolo s dažďovým senzorom? V servise mi povedali že by ma to stálo viac, ako celé auto, vraj treba novú RJ. Osobne som rátal so senzorom na okno, nové páčky svetiel aj stieračov a natiahnuť od senzora kábel do RJ a povoliť. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 (upraveno) Jen tak pro začátek, určitě by jsi musel vyměnit přední sklo. Co se týká BSI, tak to se nechá těžko zjistit. Jediná jistota by byla na diagnostice, zda je konfigurovatelný snímač deště. Upraveno 14. leden 2015 uživatelem HonzaZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.