donald75 Odesláno 6. leden 2015 Odesláno 6. leden 2015 zdravim priatelia po prve vsetko dobre v novom roku a po druhe hladal som no nenasiel som v prispevkoch zhanam packu s lankom na otvaranie kapoty jedná sa mi o pácku pod kapotou poprípade nemate na slovensku nejaky link kde by som ho kupil dakujem za info Citovat
ferinko2 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 (upraveno) Na zimu tam mám drôt vyvedený k reflektoru,nech robíš čo robíš,vždy to lanko primrzne :bacha Upraveno 7. leden 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
Haryk Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 už se tady o tom dost napsalo, šroubovák vedle dveří Citovat
tyjo Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Taky tak otvírám, z fora mi bylo poskytnuté video, podle kterého jsem motor otevřel a od té doby otevírám šroubovákem :-) Citovat
marko306 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 S páčkou na otváranie kapoty som nikdy problém nemal, ale to bude asi tým, že som mal plno iných problémov s motorom a kapotu som pomaly otváral tak často ako vodičove dvere Citovat
JaRoY Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 No to ti dali riadne rady. V original citroene predavaju za 11€. Citovat
donald75 Odesláno 9. leden 2015 Autor Odesláno 9. leden 2015 No to ti dali riadne rady. V original citroene predavaju za 11€. dakujem ti za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.