Relic77 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Zdravim Pred rokom sa mi pokazil alternator a to az tak ze mi prebil pokazil aj autobateriu, kupil som novu bateriu pouzity alternator valeo rok bol pokoj a zase prestal dobijat tak som kupil dalsi alternator a po mesiaci zase hapruje po nastartovani musim pridat otacky aby zhasla kontrolka potom dobija ale uz asi dlho nebude... Preto sa pytam moze byt nieco v aute co nici alternator alebo mam taku smolu? Citovat
fopikk Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 mě taky zhasne kontrolka dobíjení až přidám plyn.tak by mě taky zajímalo kde je problém.?díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 nemůžeš jen měnit baterky a altíky, dobíjení musí mít nějaké hodnoty OD-DO, ampéry a volty musí být v toleranci Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 mě taky zhasne kontrolka dobíjení až přidám plyn.tak by mě taky zajímalo kde je problém.?díky. máš asi volný řemen, tzn. KO napínák, nebo problém v altíku (uhlíky atd.) Citovat
Relic77 Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 no jasne ze som meral dobbijanie ukazovalo 11 ako aj teraz 11 ked zhasne kontrolka tak ukazuje dobre 13,4 cca a beterku som tiez skusal nabit ale bola mrtva tak hadam nemenim veci len tak z nudy Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. leden 2015 Odesláno 5. leden 2015 (upraveno) Mne ked to robilo ze po pridani zhaslo boli zodrate zberace, vid foto 1. zodraty, 2. novy. Cena asi 3,5€ interlink.sk + regulator (s uhlikmi) asi 6 €. Upraveno 5. leden 2015 uživatelem mmartinkovic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.