hakavcak Odesláno 17. leden 2015 Autor Odesláno 17. leden 2015 No mě fungují jen úplně jinak než mají a jsem zvyklí. Začnou na posledních 20-30cm a to po chvíli dokonce signalizovat přestanou až do dalšího zařazení zpátečky. Ale na diagnostice prostě to závadu neukáže. Citovat
Mike407 Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Jasně, já tomu rozumím. Vždyť jsem o několik příspěvků výše psal, že přesně takhle se mi začal chovat dodělávaný systém u 406. Ale vzhledem k povětrnostním podmínkám se tím začnu zabývat až na jaře. Odhaduji to na nějaký problém okolo řídící jednotky snímačů. Pokud ti to v autě nehlásí žádnou chybu, pochybuji, že ti diagnostika něco ukáže. Minimum co bys mohl udělat je to, že vyndáš řídící jednotku, rozebereš jí (je to jednoduché, je to jen jedna destička s tištěnými spoji) a zkontroluješ, jestli se ti třeba nedostala dovnitř vlhkost. A potom ještě můžeš prostříknout konektor např. Kontoxem nebo něčím podobným, tím také nic nezkazíš. Citovat
hakavcak Odesláno 18. leden 2015 Autor Odesláno 18. leden 2015 Dobře zítra to zkusím zatím děkuju Citovat
hakavcak Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 senzory a jednotku jsem zkontroloval na pohled okem jak nové nikde žádná koroze. Tak asi se servisu nevyhnu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.