marko306 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 "Počul som", že kto s tým robý ich vie vymeniť aj bez vytiahnutia motora, ale to musí presne poznať ako to tam vypadá a kde sa má uhnúť, lebo robí na slepo. Citovat
kveton Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 normálně moc ne, jsou zezadu na motoru, dostat bez vyndání motoru umí snad jen Strako007 Citovat
rocada Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Straki je pan Straki.Dokonalost v lidskem kabatu Citovat
Lukas.407 Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 Asi se s nim budu muset dohodnout, ale mam to k nemu hrozne daleko... Citovat
Cyrďák Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 Já mám mechanika v Jabkenicích je to motorář přes HDI zná je do posledního šroubku.Pokud chceš dám kontakt. Citovat
Lukas.407 Odesláno 11. leden 2015 Autor Odesláno 11. leden 2015 To uz je mnohem schudnejsi. Musel by to ale udelat na pockani, pokud ano, kontakt by se hodil Citovat
Grei Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Zdar všem, řeším to samé, svíčky rok staré, baterka dobitá, ale dle servisu když to zkoumali má baterie při chladu nižší startovací proud a trvá ji než se chytne. Jakmile se "probere" a oživí, tak už dál během dne pojiždění a starty bez problémů i večer po celém dni stání v zimě. Nicméně nastartuje to vždy, tak sem ji tam zatím nechal a vyměním až na další sezonu. Je pravda že minulý rok mi to nedělalo... Citovat
otvírák Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 ahoj,nová baterka a žhaviče a stejnej problém,musim tak 3-4 nažhavit a je to lepší. A ty žhaviče bez vyndání motoru už bych neriskoval,pán to pos..l a pak mě to stálo 20litrů,ale ne všichni to tak dobře umí Citovat
biondi Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 Aj ja som ich menil. Asi 4 hodiny a "dolámané" ruky. Ale dá sa to aj bez vybratia motora. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.