fenyo Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 čau kluci potreboval bych poradit piše mi diagnostika. Prechodná závada signal referenčniho válce Absence signálu. nevite co to muže znamenat dľkuji nza odpověd Quote
fenyo Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Ok diky to je divný před dvouma roky mi to menili v peugeotu stejne je uz po zaruce Quote
fenyo Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 snímač vačky a kde najdu ten snimač vačky zitra se chystam vymenit ale nevim že kde to je Quote
HonzaZ Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Když mi dáš svůj mail, tak ti něco pošlu. Jenom otázka, máš nějaký problém s motorem? Nejede, je v nouzáku? Pokud je vše OK, tak chybu vymaž a po nějaké době to zkoukni na dia, zda se znovu objevila. Quote
straki007 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Presne jak pise Honza. Ale i pokud se objevi opet ta chyba tak neni problem ve snimaci (ten temer vubec neodchazi) Quote
fenyo Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 (edited) Když mi dáš svůj mail, tak ti něco pošlu. Jenom otázka, máš nějaký problém s motorem? Nejede, je v nouzáku? Pokud je vše OK, tak chybu vymaž a po nějaké době to zkoukni na dia, zda se znovu objevila. . Edited January 2, 2015 by fenyo Quote
fenyo Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Když mi dáš svůj mail, tak ti něco pošlu. Jenom otázka, máš nějaký problém s motorem? Nejede, je v nouzáku? Pokud je vše OK, tak chybu vymaž a po nějaké době to zkoukni na dia, zda se znovu objevila. . Ne auto jede bez problemu skusim to vymazat a uvidim akurat mi blbe startovalo tak jsem napichnul na dia a psalo mi tu zavdu ale stalo se mi to jenom jednou skusim vymazat a uvidíme Quote
stajgrpavel Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Jen pro oziveni :-) také jsem měl tuto závadu . Teplej motor nešel nastartovat ... Po výměně čidla vačky vše ok :-) Quote
bart.lbc Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Nedávno jsme podobný problém řěšili na Biperu tam je snímač umístěn u řemenu a když řemen prasknul tak poškodil kabeláž od snímače. Quote
Recommended Posts