fenyo Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 čau kluci potreboval bych poradit piše mi diagnostika. Prechodná závada signal referenčniho válce Absence signálu. nevite co to muže znamenat dľkuji nza odpověd Citovat
fenyo Odesláno 31. prosinec 2014 Autor Odesláno 31. prosinec 2014 Ok diky to je divný před dvouma roky mi to menili v peugeotu stejne je uz po zaruce Citovat
fenyo Odesláno 1. leden 2015 Autor Odesláno 1. leden 2015 snímač vačky a kde najdu ten snimač vačky zitra se chystam vymenit ale nevim že kde to je Citovat
HonzaZ Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Když mi dáš svůj mail, tak ti něco pošlu. Jenom otázka, máš nějaký problém s motorem? Nejede, je v nouzáku? Pokud je vše OK, tak chybu vymaž a po nějaké době to zkoukni na dia, zda se znovu objevila. Citovat
straki007 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Presne jak pise Honza. Ale i pokud se objevi opet ta chyba tak neni problem ve snimaci (ten temer vubec neodchazi) Citovat
fenyo Odesláno 2. leden 2015 Autor Odesláno 2. leden 2015 (upraveno) Když mi dáš svůj mail, tak ti něco pošlu. Jenom otázka, máš nějaký problém s motorem? Nejede, je v nouzáku? Pokud je vše OK, tak chybu vymaž a po nějaké době to zkoukni na dia, zda se znovu objevila. . Upraveno 2. leden 2015 uživatelem fenyo Citovat
fenyo Odesláno 2. leden 2015 Autor Odesláno 2. leden 2015 Když mi dáš svůj mail, tak ti něco pošlu. Jenom otázka, máš nějaký problém s motorem? Nejede, je v nouzáku? Pokud je vše OK, tak chybu vymaž a po nějaké době to zkoukni na dia, zda se znovu objevila. . Ne auto jede bez problemu skusim to vymazat a uvidim akurat mi blbe startovalo tak jsem napichnul na dia a psalo mi tu zavdu ale stalo se mi to jenom jednou skusim vymazat a uvidíme Citovat
stajgrpavel Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Jen pro oziveni :-) také jsem měl tuto závadu . Teplej motor nešel nastartovat ... Po výměně čidla vačky vše ok :-) Citovat
bart.lbc Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Nedávno jsme podobný problém řěšili na Biperu tam je snímač umístěn u řemenu a když řemen prasknul tak poškodil kabeláž od snímače. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.