active Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Hezký večer, a mám tu ještě jeden dotaz na kolegy, kteří vlastní peugeot partner r.v 98/99 starý model. Zjistil jsem, že mám mokré oba koberce - řidič. spolujezdec. když jsem vyndal podlahové molitany, tak jsem naždímal poměrně dost vody. Dával jsem cca pře 5 lety nové předné sklo, vše bylo v pořádku a teď zas tohle. Rozebral jsem co jsem mohl a zjistil, že to teče někde za palub. přístrojema. a z obou stran. je možné, aby netěsnilo někde přední okno? Nebo , že by to prosakoval u topení? Přijde mi, že to jde někde z rohů. Tak nevím, zda mám dát přetěsnit to okno, nebo zatmelit plechy kolem topení pod steračema? Děkuji všem za případnou radu. Quote
myšut Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 tuba na sklo stojí 2 stovky , garáž a kýbl s teplou vodu skoro nic ..musíš hledat sám ,tohle není univerzál . Pro ilustraci ,mě předchozí majitel povozil nějakého chodce nebo cyklistu na kapotě ,sklo bylo lepený někde na koleně ,kvalita mizerná ....zjistil jsem 2 škvíry jenom tím ,že jsem na to lil teplou vodu s jarem a hledal ,kudy teče . Voda z radiátoru smrdí a ubývá z chladiče ......ten víš kde je Quote
active Posted December 30, 2014 Author Posted December 30, 2014 To právě že radiátorem neteče, to bylo hned první, co jsem pozoroval. A nebylo by lepší zavézt to auto rovnou do atoskel a aby ho sundal acele znovu nalepil? Já to už hledal,ale celou přístrojovku odendavat fakt nechci. Ale určitě to musí téci oknem že? V tom prostoru pod steračema co je topení z venku tam to asi téct nemuže? Začalo to z ničeho nic. Ale topení neteče. Spíš mi to přijde z rohů skla L i P. Quote
Recommended Posts