Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Partner: zatéká do auta (předním oknem?)

Recommended Posts

Posted

Hezký večer,

a mám tu ještě jeden dotaz na kolegy, kteří vlastní peugeot partner r.v 98/99 starý model. Zjistil jsem,  že mám mokré oba koberce - řidič. spolujezdec.  když jsem vyndal podlahové molitany, tak jsem naždímal poměrně dost vody. Dával jsem cca pře 5 lety nové předné sklo, vše bylo  v pořádku  a teď zas tohle. Rozebral jsem co jsem mohl  a zjistil,  že to teče někde za palub. přístrojema. a z obou  stran. je možné, aby netěsnilo někde přední okno? Nebo , že by to prosakoval u topení? Přijde mi,  že to jde někde z rohů. Tak nevím, zda mám dát přetěsnit to okno, nebo zatmelit plechy kolem  topení pod steračema? 

Děkuji všem za případnou radu.

Posted

tuba na sklo stojí 2 stovky , garáž a kýbl s teplou vodu skoro nic ..musíš hledat sám ,tohle není univerzál .

Pro ilustraci ,mě předchozí majitel povozil nějakého chodce nebo cyklistu na kapotě ,sklo bylo lepený někde na koleně ,kvalita mizerná ....zjistil jsem 2 škvíry jenom tím ,že jsem na to lil teplou vodu s jarem a hledal ,kudy teče .

Voda z radiátoru smrdí a ubývá z chladiče ......ten víš kde je

Posted

To právě že radiátorem neteče, to bylo hned první, co jsem pozoroval. A nebylo by lepší zavézt to auto rovnou  do atoskel a aby ho  sundal  acele znovu  nalepil? Já to už hledal,ale celou přístrojovku odendavat fakt nechci. :(   Ale určitě to musí téci oknem že? V tom prostoru pod steračema  co je topení  z venku tam to  asi téct nemuže?  Začalo to  z ničeho nic. Ale topení neteče. Spíš mi to přijde z rohů skla L  i P.