Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Caute chcel by som sa vam opytat ci mi vie niekto najst cenu na vnutorny mohokineticky blb na poloosi 306 1.6 65kw lebo som pozeral na AK a inych predajcou na internete a nemozem ho nikde najst a mam ich vybyte aspon sa mi to tak zda lebo mi trasie celu lavu prednu stranu a maju aj velku volu a vonkajsie homokineticke klby ako aj loziska a kotuce mam v poriadku a pevne ,koleso  ma dobre vivazene a boly aj prehadzovane

Edited by juraj4522
Posted

dej tam ze ZXa nebo Xsary stejnýho motoru

cenu na klb na Evasion jsem zjištoval u pšontků ve velkoskladu a je to cca 1000, celá poloos 1600

Posted (edited)

Cele poloosi som nasiel aj ja u mas ma slovensku a cena je tak od 80e hore za kus a chcel by som tie klby vymenit hned oby dva

Ale budem to riesit az po sviatkoch ide pozret priamo klby na ZX a Xsaru kolko stoja tu na slovensku

Edit:pozeral som aj ZX aj Xsara vnutorne klby poloosi a nic ani AK ale ine obchody to nemaju v ponuke len vonkajsie klby maju v ponuke potom len cele poloosi asi budem musiet kupit cele poloosi lebo som som zbezne pozeral a cital ma internete tak vraj sa vnutorne klby na poloosi nevyrabaju ze jedine cela poloos alebo este ma napada z vrakoviska ale kolko zase vydrzia tie

Edited by juraj4522